strachy na pnaczu

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika myszulka, 13 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. myszulka

myszulka Ambasador forum

Mam caly zestaw strachow, lacznie z nowym skaczacym strachem na wroble i nie mam nowego rzedu na pnaczu. Czy to nie jest ostatni strach, ktory mial automatycznie zbudowac nowa galaz na pnaczu. Czy wiadomo ile tych strachow ma byc?

2. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Nigdzie oficjalnie nie było napisane ile ma ich być ale na niemieckim forum ktoś kiedyś wyczytał, że mam być 5.

myszulka lubi to.
  3. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

myszulka, obecnie nie było jeszcze informacjo o cudownym pnączu. Kiedy się pojawi w grze zostanie dodane do tego poradnika: Strachy na wróble z Koła Fortuny, oraz pojawi się stosowne Oficjalne Ogłoszenie na forum, tak jak to było w przypadku muzycznych kwiatków. :)
    Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

{Monia}, dziękuję za pomoc. :)

4. myszulka

myszulka Ambasador forum

Czyli z tego wynika, ze tych strachow bedzie wiecej, tylko nie wiadomo ile. Nie mam wiecej pytan, klodke prosze

5. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Logika podpowiada liczbę 5 (pięć) strachów, chciałem jeszcze zażartować jaki bonus da pnącze , ale dzisiaj pozostanę litościwy dla BP , no i nie jest to wątek dyskusyjny 8).

6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

myszulka, skoro kolejnych pytań nie masz to temat pozwolę sobie zamknąć. :)
    Życzę miłego dnia. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.