Stolik dla dwóch osób

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Danusia, 18 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Danusia

Danusia Wyjątkowy talent

Napisałam do PT i otrzymałam odpowiedź, że ten stolik został postawiony w rzędzie dotyczącym misji tajemniczych stajennych, i że ten rząd jest aktywny do 19.09.2015 . Nie wiem tylko czy po upłynęciu tego czsu, bodajże 19. 51,41, będzie dostępny na fasolce z misji bobrów, czy też w ogrodzie ozdobnym albo wcale . Nie wiem gdzie ten item później szukać.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Danusiu item będzie tam gdzie się znajduje teraz , czyli na tym rzędzie, na którym go postawiłaś. Itemy same automatycznie nigdzie się nie przenoszą. Kiedy w/w rząd chmur będzie gotowy do zbioru ( czyli jutro ) to nie zbieraj bonusu tylko usuń z rzędu item "Stolik dla dwóch" za pomocą " młotka " i postaw go na właściwej chmurce rzędu chmur z eventu "Pracowite bobry".

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. Danusia

Danusia Wyjątkowy talent

Dziękuję za szybką odpowiedź! Mam jeszcze jedno pytanie; boję sie, że przeoczę jutro ten rząd gdzie teraz stoi stolik i kliknę, zbierając bonusy... . Czy możesz mi powiedzieć, czy wówczs tez odzyskam item 'stolik dla...'?

4. SMOD_Atena

Kiedy usuniesz item z niewłaściwego rzędu( oczywiście jak rząd będzie gotowy do zbioru) i postawisz go na właściwej chmurce zależy od Ciebie i żeby nie przeoczyć itemu musisz zwracać uwagę na itemy podczas zbierania bonusów. Jeśli zbierzesz bonus to znowu zablokujesz sobie ten item na niewłaściwym rzędzie ale on tam będzie i nigdzie nie zniknie. W takiej sytuacji będziesz musiała poczekać aż znowu rząd będzie gotowy do zebrania bonusu i znowu będziesz miała możliwość usunąć item i wystawić go na właściwą chmurkę.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

-Marysia111- lubi to.
  5. Danusia

Danusia Wyjątkowy talent

Nie, nie mam. Pięknie dziękuję i miłego popołudnia!:)

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę, miłego popołudnia życzę wzajemnie i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.