staw żabiego króla

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika _Ola_Z_, 6 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. _Ola_Z_

_Ola_Z_ Wielki mistrz forum

Odgrzebałam w pasku jakieś stare TSy, postawiłam wczoraj na polu i jakie było moje zdziwienie, gdy przed chwilą odkryłam wśród nich staw żabiego króla.
    Jak to jest, skoro zagroda zmieniła się z TSów na zwykłą dostępną normalnie w galerii od początku czerwca?
    I od razu sprostowanie - dostałam zwykłą, najzwyklejszą zagrodę, nie ulepszenie choćby żółte, czy warsztat.

A tak a'propo - ciągle jest on umieszczony w tabeli z zagrodami specjalnymi z opisem, że do zdobycia w evencie tajemniczy stajenny, podobnie jak np. myszy, które również można kupić w galerii za SG

Ostatnie edytowanie: 6 lipca 2016
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Staw żabiego króla może trafić się w "starych" TS-ach ponieważ był w nich możliwy do zdobycia i nie został jeszcze wycofany.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. _Ola_Z_

Pytanie chyba już żadne, jedynie mała sugestia, że powinna być o tym informacja.
    Choć może jednak tak - czy jest jakiś określony okres, w którym zagrody takie jak staw, tzn. dostępne obecnie w Galerii, a wcześniej w TSach, zostają wycofane z TSów?

4. SMOD_Atena

Nie ma określonego czasu. Decyzje o wycofaniu starych zagród czy drzew podejmują twórcy gry w różnych przedziałach czasowych i przeważnie przy wprowadzaniu czegoś nowego. Kiedy coś jest po raz ostatni w TS-ach wtedy pojawia się informacja o tym w FAQ, jak np.. tutaj:
    Czy chciałabyś jeszcze o coś zapytać?

5. _Ola_Z_

Dziękuję za odp. i choć uważam, że to nie jest w porządku kiedy z TSów wyskakuje zagroda, którą można kupić za SG, to można zamykać.

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę i skoro można to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.