Opinie Statek kosmiczny Lunarama

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 25 września 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jacek544

jacek544 Wyjątkowy talent

Hej,po co potrzebne te gogle i komunikator z młyna?

Mikasek- i krasnoludek10 lubią to.
  2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Do 2 zadań z lewej strony, poziom 2. Wygrywasz tylko 40 SNZ, więc jak chcesz, to możesz te pola pominąć. Nie wpływają one na odblokowywanie innych pól.

Mikasek- i magdusia668 lubią to.
  3. jacek544

jacek544 Wyjątkowy talent

Dzięki.

4. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Mylisz się. Te pola otwierają drzwi do wind, do poziomów 1 i 3.

Ostatnie edytowanie: 26 września 2018
  5. kacper02052003

kacper02052003 Zaawansowany

nie moge odblokowac windy chociaz wszystkie pola wokolo mam odblokowane i wypadajek mam dosyc jak mam przejsc na poziom 1 i 3?

6. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Poziom 2 obczajony:D Jest tak, jak podejrzewałam. Najwyraźniej nie da się opuścić żadnego pokoju z przedmiotami specjalnymi (chyba, że komuś nie zależy na kompletnym pnączu). W tych pokojach są klucze do drzwi, a niektóre drzwi potrzebują więcej niż jednego klucza...

Jak najedziesz na pokój/windę, których nie możesz otworzyć, to wyświetli się, które dodatkowe pomieszczenia (z kluczami) musisz zbadać...

7. 6elka4

6elka4 Baron forum

Chyba się jednak pomyliłeś,te zadania odblokowują windy na inne poziomy,więc raczej koniecznie należy je zrobić;)

8. meeg777

meeg777 Czeladnik forum

Czy są jakieś problemy z logowaniem,bo mam pusta plansze gry i nie ładuje się,nawet owieczek brak :D

9. Kloni17

Kloni17 Książę forum

tyle dobrych drzewek postawiłam a te głośniki to jak na lekarstwo lęcą:cry:
    jakie macie drzewka?

10. ponderoza70

ponderoza70 Stary wyjadacz

wypadajki wypadają tez z oaz :)

:pa w młynie mam pasze dla kucyka morskiego ???

Ostatnie edytowanie: 26 września 2018
    Mikasek-, miwi45 oraz krasnoludek10 lubią to.
  11. kacper02052003

kacper02052003 Zaawansowany

pokazuje mi sie tylko <aby zbadac to pomieszczenie wymagane 160 drucikow masz 329 i jest klodka nic wiecej nie pisze

12. krasnoludek10

A, okej. Przepraszam za wprowadzenie w błąd. Za dużo kolorków w tym poradniku.

Mikasek-, Ewa2951 oraz 6elka4 lubią to.
  13. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Najedź kursorem na którąś z górnych wind - w pokoju po prawej podświetli się taki niebieski obiekt. Ten pokój musisz odblokować dla jednej pary wind i bliźniaczy pokój z zielonym elementem dla drugiej pary wind.

14. evi900422

evi900422 Naśladowca mistrzów

jest ten event ? bo ja chyba ślepa jestem ;/ wypadajki mam nic poza tym

P.S - mam event gra mi się ścięła ;./

15. piotrs

piotrs Książę forum

ja miałem bahamę zastawioną 20-godzinnymi-tamaryszek,banany,guawa,kiwi,figowce,fikusy-wyleciało ładnie,nie wiem ile bo misje już zrobiłem,w sumie mam 400

16. 6elka4

6elka4 Baron forum

Oj Tomek, Tomek obudź sięxDxDxDRozsiałam na 5 polach,czekam na zbiór. Zaplanowałam,że najpierw wysieję cały badyl,a potem będę się martwiła resztą;)

17. krasnoludek10

Nie wiem, czy to dobry pomysł, bo w misji też masz badylaxD I to cały tysiąc:p:D

Mikasek- i magdusia668 lubią to.
  18. kicia17

kicia17 Okazjonalny autor

Czy Ty oznacza, że trzeba oddać anakondy? Bo jeśli tak, to nie robię eventu...

Mikasek-, krasnoludek10 oraz dotikampo lubią to.
  19. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

skoro rozsiała badyla na 5 polach (czyli farma + bahama) to znaczy, że zrobiła misję i dostała ten 1000 badyla inaczej skąd by miała tyle zielska po 2 h od startu eventu?? :p

20. 6elka4

6elka4 Baron forum

Misję już zrobiłam,a myślisz,że z czego wysiałam te 5 pól badyla? ;):pDzięki Jagódko:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.