Opinie Statek kosmiczny Lunarama

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 25 września 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Posty, które niczego do tematu eventu nie wnosiły, usunęłam. Do zamieszczania próśb i oferowania "wypadajek" mamy specjalny wątek >>Przedmioty eventowe - październik 2018.

krasnoludek10 przesadziłeś i do Ciebie tym razem wędruje upomnienie słowne, następnym razem otrzymasz punkty karne za zaśmiecanie wątku.

rysio staraj się proszę w swoich wypowiedziach nikogo nie obrażać, jeden z Twoich postów również usunęłam.

krasnoludek10 lubi to.
  2. matthero

matthero Hrabia forum

Kochani. Ten event był genialny. Ukończyłem go, ale to nic, najbardziej mnie cieszy, że udało mi się zarobić na drobnicy ponad 400 mln SG. Z tą kwotą mogę teraz poszaleć w spółdzielni. Jestem mega szczęśliwy i chcę więcej takich eventów. Pozdrawiam! :inlove:

3. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Wiesz, ja na początku miałam problem z drutem, ale uważam, że to moja wina.
    Nie lubię stawiać zagród, zwierzęta sukcesywnie skupuję i zawsze mam ich minimum po 400 sztuk.
    Mnie uratowały najbardziej ładunki z pociągu, leciały druty z każdego.

I myślę, że musiałeś hodować w trakcie eventu potrzebne zwierzaki o krótkim czasie, to i mało wypadało tych drutów.

Moja porada - zawsze miej zapasy w stodole.

Jednak Ty nie słuchasz rad i prawie w każdym evencie narzekasz.

tomajete, krasnoludek10 oraz Sookie lubią to.
  4. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

To, że na każdej farmie trochę inaczej leci to fakt, ale dopóki leci dopóty jest szansa na zrobienie ewentu. To nie jest tak, że jeden ma z rzeżuchy z każdego pola wypadajkę, a drugi z cebuli nie będzie miał żadnej. Akurat w tym ewencie miałam problem z głośnikami, nie miałam pretensji, że nie leci, wysadziłam ponad 1000 i zebrałam ponad 300. To dużo, czy mało?
    Moim zdaniem nieistotne, ważne, że wystarczyło.:)
    No właśnie jest zakładka z prośbami o wypadajki, ale tam Twojej prośby o druciki jakoś nie widzę.
    I co prawda Twój jeden post został usunięty, ale przeczytałam go i pytam po co te nerwy i obrażanie, albo chcesz podyskutować i wyciągnąć dla siebie korzystne wnioski, albo zależy Ci tylko na przedstawieniu swoich, moi zdaniem wątpliwych racji.:)

5. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Może. Ja miałam problem jakiś czas temu ale na prawdę zaczęłam stosować porady innych graczy,eksperymentować z uprawami i drzewami i mam własną strategię na eventy wypadajkowe. Możliwe,że pomaga fakt,iż mam pakiet premium w związku z tym zbiory z drzew nie są zależne od tego jak często wchodzę na farmę. Ale większość eventów? To chyba jest coś nie tak ze strategią

krasnoludek10 i aleksandra lubią to.
  6. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

dokupiłam 15 głośników za 30 florków,,,,i gitara,co się będę denerwować,,rano zebrałam wszystkie drzewa,,były jeszcze do zebrania za 3h,,ale praca,,
    moje pnącze daje 78000 pd
    200500 tpd
    80%pd przez 2h
    dla mnie bomba,,,

7. Agnessitta

Agnessitta Forumowy żółtodziób

Na 15 minut przed końcem zblokowała mi się Farma i ostatniego itemu nie udało mi się odebrać no cóż trudno..........

tomajete i krasnoludek10 lubią to.
  8. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

event zakończony, dziękujemy za Wasze opinie w temacie. Tradycyjnie zamykam i archiwizuję.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.