Opinie Statek kosmiczny Lunarama

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 25 września 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

U mnie tym razem ewent sam się robi i mam nadzieję, że się sam zrobi.:pxD
    Na początku przypilnowałam wysianie ewentówki, a potem to już rośnie i dojrzewa to czego mi potrzeba. Po trzech dobach brakuje 266 głośników, cała farmę zalesiłam, więc niedługo będzie koniec, a przy okazji może załapię się na jakieś dopłaty z UE.;)xD

2. magros

magros Nadzorca forum

witam jeszcze glosniki i 18 drucikow to moze skoncze ale tych glosnikow duzo mi potrzeba

3. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Brak mi nublonowca tyle co rano, głośników tyle co rano, druta 52 sztuki a układów 478. Jednocześnie brak 250 śliwek i mnóstwo żołędzi, więc jak się uporam z układami i niezbędnym zwierzem, to pójdą drzewa na farmę.

Mamcia493, oset53 oraz niebo016 lubią to.
  4. madzia6310

madzia6310 Weteran forum

Szepnij też o mnie, może i mi coś skapnie :D
    A tak na poważnie, brak mi ok 240 głośników i 130 układów :(

5. ramona45

ramona45 Książę forum

Pokład trzeci ? Jak ruszyć ? Podpowie ktoś ? Zgłupiałam już:( Dzieki :)Do jazdy na elektrycznym byku zrobione >dalej nie mam pojecia:(

6. kicia17

kicia17 Okazjonalny autor

Ha! Mam pnącze! ... ale brakuje mi do niego itemów xD:p jeszcze tylko 251 głośników i prawie dwa razy tyle układów. 8)

7. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

A masz otwartą drugą windę - tą po przekątnej?

8. ramona45

ramona45 Książę forum

Nie mam :(

niebo016, bacowa70 oraz krasnoludek10 lubią to.
  9. bacowa70

To niestety nie ruszysz dalej, bo znów trzeba iść od windy.
    Dasz radę jeszcze dużo czasu. :)

10. kasiuniawp79

kasiuniawp79 Czeladnik forum

witam
    mam pytanie ,czy na 2 poziomie konieczne jest odblokowanie wszystkich 4 dostepów do wind?
    dziękuję z góry za odpowiedź

11. magros

magros Nadzorca forum

witam zeby miec pnacz na poziomie 1 to trzeba oddac te glosniki

12. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Jeśli chcesz mieć działające pnącze, to tak, konieczne jest odblokowanie wszystkich 4 wind.

13. ewanta

ewanta Komandor forum

jeszcze 188 głośników i finito

14. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Witam wieczorkiem z głębi farmerskiego sadu. Sad jest i tu, i tam, i tamże, i jeszcze dalej...Osaczył mnie... :cry:xD

Stan na teraz.

Jeszcze 52 elementy audio i finito.xD Do nocy wylecą, łaski nie robiąxD . Idę kręcić gogle i te drugie dyrdymałki we młynie:p

15. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Czytam, że tu wszystkim głośników brakuje i mi również, a nie wiedzieć czemu moi Sąsiedzi cierpią na brak druciaków

16. niebo016

niebo016 Generał forum

:)Na połowie leśnej polany dostawiłam najlepsze drzewka jakie miałam na te nieszczęsne głośniki:oops:. Mam już eventówkę :music:i trochę brakuje tych pozaziemskich układów8).

17. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Na farmie świnie i róże, więc koniec drutów nastąpi rano a na wyspie nublonowiec a na noc pójdą leniwce.

18. Ewa2951

Ewa2951 Ambasador forum

moja farma po mału wraca do normalności. na 2 polach jeszcze same drzewka, żeby mi wypadły 72 głośniki:)

19. bacowa70

No ludzie :), trochę to trwało, bo chciałam głośniki zdobyć tylko drzewkami z Wyspy, ale event z paprotką dał mi na przyspieszenie.

Drzewka xxl z farmy spisały się nieoczekiwanie.:inlove::music::p

20. RAFIX23

RAFIX23 Moguł forum

Czy może ktoś powiedzieć mi ,które zadania w 2 poziomie trzeba zrobić żeby odblokować ten 3 poziom ?

niebo016 i krasnoludek10 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.