Opinie Statek kosmiczny Lunarama

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 25 września 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ewanta

ewanta Komandor forum

a ja wszystkie XXelki wystawiłam :( no cóż poczekam na zbiór i chyba zmienię bo jeszcze 310 głośników brakuje

edit: zakręciłam kołem bo już ilość wejściówek niebezpiecznie zbliża się do poziomu 99 a tu po pierwszym kręceniu bonus +1 za plony z upraw- a u mnie wszędzie drzewa:cry:

Ostatnie edytowanie: 29 września 2018
  2. maggaj1

maggaj1 Forumowy żółtodziób

hmmm wiem gdzie, mam 10 gogle ale dalej jest zablokowany i nie wiem o co chodzi

anna0089, krasnoludek10 oraz niebo016 lubią to.
  3. Ewa2951

Ewa2951 Ambasador forum

jak oddasz gogle to kolejny krok to oddanie 2250 kukurydzy. może nie mam jej tyle?

anna0089, krasnoludek10 oraz niebo016 lubią to.
  4. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

A 10 komunikatorów też jest oddanych?

5. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Ok. Pnącze wisi. Jeszcze muszę wyhodować 70 kaczek ,zebrać parę głośników i event przejdzie do historii
    Edit: zostały tylko kaczki:)

6. niebo016

niebo016 Generał forum

:sleepy:Został mi tylko do ogarnięcia pierwszy pokład, a tam najwięcej potrzebuję głośników:oops:, może się je jakoś dozbiera.8)

7. zletrafileskotku

zletrafileskotku Hrabia forum

u,prosze napisać jakie zwierzęta można ominąć żeby dojść do ostatniego itemu i pnącza!!!sprawdzone info.

niebo016 i anna0089 lubią to.
  8. matthero

matthero Hrabia forum

mi tak samo, został tylko pierwszy pokład... 221 głośników i 319 układów... ale cieszę się, bo event uda mi się skończyć, Tobie również... pozdrawiam :)

9. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Anakondy, wielbłądy, niedźwiedzie.

10. zletrafileskotku

zletrafileskotku Hrabia forum

Reszta bankowo konieczna?

niebo016 i krasnoludek10 lubią to.
  11. Anhedrea

Nie wiem, bo ja oddałam, ale najedź na pnącze i pokaże Ci ( będzie pole lekko pulsować) co koniecznie musisz oddać.

niebo016, krasnoludek10 oraz anna0089 lubią to.
  12. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Kaczek też nie musisz oddawać

13. Ja-Ola

Ja-Ola Forumowy żółtodziób

czesc, jak rozpoczac event Statek kosmiczny - jestem na poziomie 2 i zadne okienko nie jest aktywne zeby wejsc do srodka
    w poradniku jest napisane ze pole zielone zaczyna - jakie to jest pole? ja takiego nie mam

14. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Cześć. Zadanie rozpoczynamy od pokładu 2, od pomieszczenia zaznaczonego na grafice w czerwonym kółku:

Jest tam do oddania 2000 x pszenica.

15. anna0089

anna0089 Książę forum

Co racja to racja.Tylko wizualnie jak na bahama z całego pola xxl sypnęło mi się tylko 34 a bez ikselek 74 to jakoś wizualne było lepiej. Pewnie owoce też są nie do pogardzenia .

16. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

najlepiej to aktywowac jeza postawic dzewka 20 h....zebrac kombajnem a potem xxl.. owocow tyle samo ale ile glosnikow...8)

17. kicia17

kicia17 Okazjonalny autor

Skorzystałam z Twojej rady i jestem Ci bardzo wdzięczna! Miałaś rację, ładnie lecą, ale był to bardzo kosztowny zakup:cry:

Odpuszczam anakondy (bo zwyczajnie nie mogę się przełamać w postawieniu zagród na Bahamie, no nie lubię tego zwierza), nad niedźwiedziami jeszcze się zastanawiam, a wielbłądów nie mam odblokowanych a już chyba czas najwyższy, bo widzę że lubią tak sobie wielbłądy w eventy wpleść.
    Drucików już nie potrzebuję, za godzinę okaże się ile głośników jeszcze potrzeba. No i roślinka długorosnąca też za godzinkę do zebrania. A potem się zobaczy :p Szkoda stracić takie pnącze, ale już wyluzowałam, jak się nie uda to trudno 8)

Ostatnie edytowanie: 29 września 2018
  18. Anhedrea

Tylko trzeba mieć tego jeża, a ja przegapiłam. :(

19. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Udało się zakończyć event w czasie który sobie dałam na to tałałajstwo....Pnącze dumnie zadyndało w chmurkach ciesząc się ze jest w doborowym towarzystwie...

20. Ewa2951

Ewa2951 Ambasador forum

u mnie z jednego pola drzewek na bahamie sypnęło 58 głośników:inlove: z połowy drugiego trochę mniej, bo 23, ale jestem zadowolona.
    jeszcze tylko 92 głośniki i będzie koniec:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.