Opinie Statek kosmiczny Lunarama

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 25 września 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ewa2951

Ewa2951 Ambasador forum

oo to rzeczywiście nieźle, nie przypuszczałamo_O. u mnie z papug kiepsciutko leciało :( :)

2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Jestem tego świadomy, ale muszę je doprodukować;)

margaretazet, oset53 oraz Ewa2951 lubią to.
  3. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

I jak masz to statek pirackiej papugi.

4. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Sama byłam zaskoczona....ale milo

krasnoludek10, Ewa2951 oraz oset53 lubią to.
  5. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Jeszcze 62 głośniki i 392 układy. Za dwie godziny zbieram roślinę 9 godzinną i zobaczę ile układów wyleci

6. Anhedrea

Potrzebuję jeszcze 3285 nublonowca, 48 układów, 139 głośników oraz 44 druciki .

7. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

Dobry wszystkim
    Eventówka wysiana. Druciki zdobyte, windy odblokowane. Brakuje mnóstwo głośników (445) i układów - nie liczyłam.

8. ewanta

ewanta Komandor forum

mnie brakuje 54 druciki, 200 eventówki /źle policzyłam/, prawie 400 głośników i 160 układów.
    na wyspie mam drzewa i zwierzaki a na farmie rośliny - za 4 godziny zbiór i zobaczę czy stawiać już zagrody na farmie czy posiać coś długiego na noc.
    najbardziej mnie te głośniki martwią - słabo lecą. chyba trzeba będzie profil farmy na ogrodniczy zmienićxD

no i oczywiście do boju Polskoooooo!!!!:inlove:

9. kicia17

kicia17 Okazjonalny autor

Na 588 drzew 159 głośników. Czy to już czas na poddanie się...?

10. margaretazet

margaretazet Stały bywalec

Głośniki lecą z drzew więc zamień np. Wyspę na sad. Mnie najwięcej układów brak, ale to nie problem - z marzanny na Dzikiej łące 74 szt. Nie jest źle. Powodzenia .

pretorianka, ewanta oraz krasnoludek10 lubią to.
  11. Ewa2951

Ewa2951 Ambasador forum

nie poddawaj się, masz jeszcze czas:)

oset53, pretorianka oraz krasnoludek10 lubią to.
  12. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Event kończy się dopiero 2 października a dzisiaj jest 28 wrzesień. Wypadną głosniki

13. _Marchewa_

_Marchewa_ Zaawansowany

u mniE brak 549 układów, 89 drucików i 512 głośników. Dużo, ale eventówka już jest więc teraz mogę się skupić tylko na wypadajkach.

Kicia- u mnie też zawsze wypadajki z drzew lecą potwornie słabo

oset53, pretorianka oraz krasnoludek10 lubią to.
  14. ewanta

ewanta Komandor forum

ale własnie mam na wyspie duuuuużo drzew.

15. AlicjaDelicja

AlicjaDelicja Aktywny autor

Jeżeli można coś zasugerować. Fiolka wzrostu a potem las makadamii. Zbiór dwa razy na dobę. Wypadnie co trzeba jeżeli zalesianie obejmie dwa lub trzy obszary

16. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Alicjo, odżałuję te ok. 12 mln i zakupię jutro las makadamii na 188 pól.xDJeżeli 14 godz. drzewka sypną głośnikami, będziesz mieć zasługę w niebiesiech i moją dozgonną wdzięczność.:inlove:xD Jeśli nieumiejętnie wyrażam ją w słowach, to mogę zamienić słowa na produkty rzemiosła.( Masz taki nick na farmie , jak na forum ? )xDxD

Anhedrea i hlnrys lubią to.
  17. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

U mnie z 60 makadamii wypadły 3 głośniki.

18. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Jest jeszcze 10 godzinne tamarillo i 12:30 godzinny flaszowiec. Na tamarillo to możesz jeszcze zarobić za niedługo :)

hlnrys i pretorianka lubią to.
  19. Anhedrea

Pokład 2 i 3 zakończony, układy na plus 30 - większość wypadła z eventówki i 2 razy na noc zasiana długorosnąca roślina.

Nublonowiec ostatni zbiór za 3,5 godz. ( siany tylko na 537 małych poletkach)
    Brakuje 39 drucików oraz 127 głośników, ale jeszcze drzewa w tropikalnym i na części wodospadów nie zebrane.

Ostatnie edytowanie: 28 września 2018
    aisunel i pretorianka lubią to.
  20. aisunel

aisunel Generał forum

A jednak trzeba zebrac wszystko,juz myslalem,ze chociaz gwiazdek nie bede musial,a tam klucze,pozostalo do zdobycia ok.200 glosnikow,po raz kolejny potwierdza sie regula,przeczytaj poradnik,a poczekaj na ewent:D

oset53, pretorianka oraz Anhedrea lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.