Opinie Statek kosmiczny Lunarama

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 25 września 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

No to jakby Norbi nie zaglądał do Niemców i nie zapodał info (dzięki!!), to pewnie dopiero po ewencie byśmy się połapali w zmianach.
    Zaraz się zacznie.

Dobrze, że postanowiłem robić ten ewent bez względu na poprzednie zmiany.

2. AngelGina

AngelGina Generał forum

Dlatego ja postanowiłam sobie, że najpierw zdobędę wszystkie potrzebne wypadajki i roślinki, żeby później nie zastanawiać się ile i czego mi brakuje :D, a później dopiero powalczę na statku :D
    To moje drzewka dzisiaj były hojniejsze, bo z jednego pola na wyspie całego obsadzonego drzewkami xxl, różnego rodzaju (nawet nie patrzyłam na pd), które rosną 12 godz. wyleciało 45 głośników :), teraz dosadziłam drzew, praktycznie wszystkie xxl i wieczorkiem będę miała kolejny zbiór, to aż sprawdzę po ile z każdego pola da tych wypadajek ;)

3. ruda120

ruda120 Ekspert forum

czy na poziomie 3 trzeba obydwa zielone i czerwone klucze odblokowac - te za głośniki?

oset53 i krasnoludek10 lubią to.
  4. Ewa2951

Ewa2951 Ambasador forum

jak nie odblokujesz kluczy to nie dostaniesz się do skrzyń z nagrodami - itemami

oset53, krasnoludek10 oraz abc2016 lubią to.
  5. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

u mnie ostatnia prosta, brak 61 głośników, ale za 3 godziny zbiór dwóch łąk w drzewkach, powinny wypaść :)
    roślinę wysiałam z dokładnością do jednej sztuki :)

ja odblokowałam obydwa

6. Ewa2951

Ewa2951 Ambasador forum

gratuluję :) z 2 łąk to na pewno wypadną ;) ja miałam ok 100 :)

7. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

D.dobry
    U mnie trochę sytuacja się przejaśniła.Windy działają. Ostatni zasiew t.badyla rośnie.
    Po zbiorze obsadzam pola drzewami /głośników jeszcze sporo brakuje/ no i trzeba siać
    rośliny długo rosnące na te układy. Mam nadzieję że się wyrobię.
    Gratuluję tym co ukończyli event i trzymam kciuki za zmagających się z nim.
    Pozdrawiam.

8. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Brakuje mi jeszcze 261 drutów do odblokowania pozostałych poziomów. Postawione papugi, po bokach posiany cynamon.

oset53 lubi to.
  9. 92weronika

92weronika Baron forum

brakuje mi ok. 40 drutów do odblokowania ostatniej windy. Ale uparte i wypaść nie chcą....

pretorianka, oset53 oraz krasnoludek10 lubią to.
  10. Ewa2951

Ewa2951 Ambasador forum

z papug to pewnie kiepsko polecą druciki:(

11. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

A masz paszę dla koni;) ??? Miałem 120 zagród i wypadło mi około 100-150 jak nie więcej drutów;) Ale do tego były też wielbłądy - 65 zagród:D

12. Karen139

Karen139 Baron forum

https://board-pl.farmerama.com/index.php?attachments/cloud_row-jpg.37642/
    PD x poziom Farmy x 500, TPD x poziom Bahamy x 500, +80% PD ze zbiorów na łące głównej, dzikiej łące, leśnej polanie, ogrodzie ozdobnym oraz wybiegu dla zwierzaków domowych przez 2 h co 14 h.

To bardzo ważna informacja dla wszystkich robiących ewent.
    Bonus pnącza działa również w Ogrodzie Ozdobnym.
    Niestety poprawki w FAQ zostały naniesione jako edycja, jak zwykle zresztą....a moim zdaniem to bardzo istotna informacja dla graczy.Dlaczego na innych forach można a tutaj nie??????
    W temcie drzewa rosną........badyl wysiany.

Ostatnie edytowanie: 28 września 2018
  13. 92weronika

92weronika Baron forum

Mam paszę dla koni. Mam porozstawiane różne zagrody, konie, osły, kurniki, królikarnie... i magazyny. Podobnie na wyspie - wielbłądy, pandy czerwone i koale, kilka papug. Także spokojnie - myślę że to wypadnie, jak nie dziś to jutro :) Rośliny został jeden zbiór a potem to już wypadajki tylko do ogarnięcia zostaną :)

14. usiamik46

usiamik46 Stały bywalec

Gdyby kogoś interesowało to melduję z oaz na 120 wsadów było: drucików 45,głośników 45 i układów 30.Gratuluję tym którzy już ukończyli.Farma cała w drzewach i zagrodach ale łatwo nie będzie

15. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Wczoraj jak brakło mi drucików 18 sz , wystawiłam 12 papug i w trzech zbiorach wypadło 21 szt ..więc nie najgorzej bo to krótko dojrzewające a ja wystawiłam ++

16. matthero

matthero Hrabia forum

Jeżeli dobrze liczę, to zostało mi do końca 251 głośników i 997 układów i jeszcze trochę eventówki...

17. kolobrzeg

kolobrzeg Analityk forum

Proszę, napiszcie jak przyspieszyć drzewa na Bahamie? Nie pamiętam :( Event idzie swoim tempem, czasu dużo - skończy się na pewno :)

18. Ewa2951

Ewa2951 Ambasador forum

fiolka wzrostu;)

19. kolobrzeg

kolobrzeg Analityk forum

Dziękuję :) :inlove:

20. kacper02052003

kacper02052003 Zaawansowany

zeby je otworzyc musisz najpierw miec otwatre pola z kluczami

MaraAcoma, oset53 oraz krasnoludek10 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.