Opinie Statek kosmiczny Lunarama

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 25 września 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Dopiero teraz weszłam na pokład statku kosmicznego i chodzę jak lunatyk xD trochę odblokowałam , jeden item zdobyty :), nie wiem ile i czego mi brakuje :pmasakra xDxD.

2. Ewa2951

Ewa2951 Ambasador forum

jeszcze tylko 132 druciki, 721 układów, 334 głośniki
    podoba mi się ten event. przyjemny i nietrudny, a jednak trzeba trochę kombinować;)

3. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Wow jakie poświęcenie....:D:D:D:D
    Głośniki powinnam mieć dziś wieczorem a układów elektrycznych brakuje coś kolo 500sz tak że spokojnie się zrobi...Tak myślę może by rozebrać pralkę i ze ścian powyciągać te układy :p:oops:xD

4. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

a ja pierwszy raz postanowiłam ( i tego się trzymam o_O ) najpierw wszystko wysiać/uzbierać i dopiero idę na ten statek :)

druciki komplet... ostatni zasiew eventówki już rośnie. Brakuje mi 170 głośników i 463 układy :) więc jutro obstawiam koniec :)

5. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

A mnie ciągle brakuje drucików - jeszcze 88 potrzeba.
    Układów brakuje 218, głośników 185.
    Dobra od jutra lecą do Ciebie układy.

6. magros

magros Nadzorca forum

a umnie brak jeszcze 168 drucikow 300 ukladow i 500 glosnikow no i oczywiscie jeszcze na jeden poziom eventowki

7. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Składam meldunek z przygotowań do rekonesansu po statku kosmicznym.[​IMG]

Niby dramatu nie ma, ale oczywiście musi być haczyk. Głośniki.-.- Ze 188 sztuk 20 godz.i dłużej rosnących drzewek ( o najwyższym PD) bez ulepszeń wypadały 53 głośniki ? Dwie łąki Bahamaramy zastawione drzewkami, bo tam oprócz jeża działa fiolka wzrostu, ale z tymi udogodnieniami i skarpetą zosiną np. czapetki i tak rosną ponad 8 h.:cry:xD Druciki dozbieram, bo dochodzą niedźwiedzie na farmie. Oczywiście na obrzeżach łąk farmy są drzewka. Miałam ponad 1000 skarpet, została resztka. :cry:
    No, żeby szanujący się farmer latał:music: po niedokończonych misjach w spółdzielni w poszukiwaniu w/w. Ech kuniec świata:cry:xD
    Nie wiem, czy nie polegnę przez głośniki... Ale powalczę !:pxD Jak tylko dozbieram druciki farma zmieni się w sad.-.-xD

8. amber♥

amber♥ Komandor forum

Mnie zostały do "uzbierania" 345 głośniki i 600 układów - resztę mam .Zobaczę ile z drzew jutro wyleci postawiłam je na baha , lesie , wodospady i polana pomieszane z zagrodami i warsztatami no i główna farma ..na dzikiej sobie sieję ( ale chyba dam też drzewa aby mieć z nimi spokój ) w najgorszym razie uruchomię kasztanka aby zdobyć te układy - chociaż jest tyle czasu że powinno wszystko wypaść :)
    Jeszcze raz dziękuję dotikampo za pomoc , bo nadal bym była w lesie z tym eventem ;)xDxD.
    Powodzenia dla "walczących" i gratki dla "skończonych" :)

9. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Witam
    Druciki tak jak zaplanowałem wypadły z zagród postawionych na noc. Za półtorej godziny zbieram ostatni raz roślinę eventową i sieję coś na wypadajki z upraw. Do ukończenia całego eventu brakuje mi 151 głośników i 491 układów

10. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Gogli i komunikatorów trzeba zrobić po 10? Roślinkę już mam,teraz działam z zagrodami i drzewami.W niedziele wracam do domu,to mam nadzieję,że potem to jakoś ogarnę.

11. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Tak, po 10 sztuk

12. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Dziękuję :)

Mikasek-, krasnoludek10 oraz oset53 lubią to.
  13. -AgnieszkaA-

-AgnieszkaA- Forumowy żółtodziób

Pokład 2 odblokowany cały ale nie mogę wejść do windy. Nie rozumiem co sie dzieje-.-

14. MOD_DaMa

MOD_DaMa Forum Moderator Team Farmerama PL

Zerknij proszę do tego posta #272

Mikasek-, olgs3 oraz krasnoludek10 lubią to.
  15. magros

magros Nadzorca forum

witam powiedzcie czy zeby wejsc do windy trzeba miec odblokowane wszystkie 4b wejscia czy 3 wystarcza do ktoregos poziomu

16. Ewa2951

Ewa2951 Ambasador forum

trzeba odblokować 4 na środkowym poziomie. 2 zaprowadza na górny poziom a 2 na niższy

17. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

18. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Ha, ha!!

No to teraz będą sobie pluć w brodę ci, co odpuścili po wcześniejszej zmianie ogłoszenia.

Swoją drugą, to niezłą oazę mają tam siostry.

19. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

To naprawdę dobra wiadomość.:)
    Zaglądam teraz do naszego FAQ a tam:

PD x poziom Farmy x 500, TPD x poziom Bahamy x 500, +80% PD ze zbiorów na łące głównej, dzikiej łące, leśnej polanie, ogrodzie ozdobnym oraz wybiegu dla zwierzaków domowych przez 2 h co 14 h.
    Wczoraj o 22:37 jakieś zmiany wprowadzono i żadnej informacji na ten temat.o_O

20. magros

magros Nadzorca forum

ewa dzieki juz gora dziala

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.