Opinie Statek kosmiczny Lunarama

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 25 września 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Magdanna76

Magdanna76 Aktywny autor

Też nie umiem odblokować itemów. Niby robią to co każą w poradniku i ciągle jest zablokowane.

2. czechu79

czechu79 Generał forum

Renia uważaj bo Tomek należy do Społecznej Straży Wiejskiej :p

Ewnt leci leciutko został mi trzeci pokład

3. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Do czegoo_O???

Już zebrane. Na 5 łąkach zagrody, na Wodospadach guawa i 1 jedyny bananowiec.

Ostatnie edytowanie: 27 września 2018
  4. Kaasia86

Kaasia86 Aktywny autor

U mnie totalny chaos się wkradł - zbieram eventówkę, sieję co się da, stawiam drzewa - na statku poruszam się jak dziecko we mgle - powoli do przodu - prawie mam ukończony pokład 2 i rozgrzebany 3 ... Nie wiem co to będzie - mam nadzieję, że pnącze, tak jak ostatnio te nieszczęsne kozice nie przeleci mi przed nosem - wrrr .....

5. Ewa2951

Ewa2951 Ambasador forum

u mnie braki:
    8993 nublonowca
    196 drucików
    743 układów
    402 głośników

ale jestem spokojna, sądzę, że uda mi się wszystko uzbierać. oby ta pewność mnie nie zgubiłao_O:D

6. beatapalasz

beatapalasz Okazjonalny autor

to tak jak u mnie

7. MYSZKA2005

MYSZKA2005 Weteran forum

witam, z wypadajkami krucho.
    2 itemy juz w pasku. te ze srodkowego pokladu, a 4-ej windy nie odblokowalam.
    gorna lewa i mam nadzieje ze to mnie nie przyblokuje na innych poziomach:) a jak tak, todo tego czasu moze te garety wyleca:)
    pozdrawiam i powodzenia w planowaniu wypadajkowym

Magdanna76
    pewnie musisz pola z kluczykami zrobic. tez tak mialam, a jak zrobilam 2 kluczyki to udalo sie 2 itemy sciagnac mimo nie odblokowanej 1windy z 4.

Ostatnie edytowanie: 27 września 2018
  8. tigre

tigre Fanatyk forum

Ja to klikam już co popadnie... jak coś urośnie to też wstawiam cokolwiek byle urozmaicone ;) nie wiem czego brakuje, nie wiem co mam -totalny chaos :) i fajnie ;)
    Biegałam do poradnika ciagle coby posprawdzać co tam i z czego wylata i ....dalej nie wiem - to olałam i co mi tam w łapki wpadnie to stawiam.....np na noc wypaćkałam właśnie do strzygalni przyoszczędzone do któregoś tam poziomu króliki ....stan uszatych - 18 jakoś :p czyli jutro muszę toto znów wystawić...jak czegoś nie pokręcę...ale zabawa xDxD:p

9. Mikasek-

Mikasek- Mistrz forum

Pokład 2 - w całości ukończony, 1 - nie mam układu elektronicznego aby zdobyć klucz czerwony, 3 - winda mi się popsuła i czekam na mechanika :p:p Poszedł do sklepu po drucik i jakoś zgubił drogę powrotną do mnie .... pewnie poszedł na następną fuchę xDxDxDxDxD

10. grzesiek26

grzesiek26 Czeladnik forum

jak uruchomić winde?? bo druciki są a winda nadal nie działa

11. Cardamon

Cardamon Analityk forum

Event zakończony . gałązka na pnączu rozpięta

To właśnie event , w którym można wykorzystać całą artylerię farmy - kasztanek, superpola, uszlachetnienie w szklarni,
    statek pirackiej papugi, jeżowy domek, bonusy z pnącza i koła fortuny i żonglowanie slotami ( zwłaszcza diamentowym i złotymi ).
    U mnie wąskim gardłem były kosmiczne głośniki.
    Pozdrawiam farmerów przemierzających pokłady Lunaramy.

Ostatnie edytowanie: 28 września 2018
  12. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Sprawdź czy masz odblokowane pola przy wejściu do windy jak masz to klikasz na winde po lewej stronie wyświetli sie ikonka zbadaj klikasz i winda otwarta..

13. Verbalinka1987

Verbalinka1987 Baron forum

Musisz windy odblokowac - po lewej stronie sa dwa pola gdzie trzeba oddac 10 gogli i 10 komunikatorow-one daja dostep do wind.

14. RWM41

RWM41 Ambasador forum

brakuje ze 300 głośników, 400 układów. Wyspa w drzewach, na farmie czekam aż obrodzą długorosnące. Czas jest, damy radę. Tylko gdzie ja ładunki będę stawiać??? Chyba dopiero jak drzewa zdejmę. Będzie niepewność konikowa(kucykowa) do końca

15. dorota82

dorota82 Forumowy żółtodziób

nie mam orzecha batelowego i niewiem jak go zdobyc

16. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Zebrane i posiane. Na wyspie marakuja.

Mikasek- i oset53 lubią to.
  17. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

Musisz odblokować palmę za ZB w świątyni małp

18. dorota82

dorota82 Forumowy żółtodziób

19. AngelGina

AngelGina Generał forum

To mi troszkę więcej brakuje, 465 głośników, 739 układów, wyspa i farma w drzewach, tylko jeszcze niedobitki zagród zostały, które nie zdążyły wyrosnąć ;), na kryształowych wodospadach za jakieś ponad 3 godzinki zbiorę karnegię, to ujemny stan układów troszkę się zmniejszy ;)

20. -Karara-

-Karara- Czeladnik forum

Mi na szczęście już mało brakuje bo cały weekend spędzę w szkole, zaczynając od dzisiaj :( Mam wszystkie druciki, brakuje 80 głośników, 300 układów i chyba 4 tys.nublonowca.
    Jak sie postaram to może dzisiaj w nocy skończę :D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.