Opinie Statek kosmiczny Lunarama

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 25 września 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

To poczytaj poradnik i się odczuj, wczuj jak tam chcesz xD

E tam
    gdyby miały lecieć tylko z warsztatów wyraźnie było by to zaznaczone

2. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Co takiego fajnego jest w tym evencie?
    - dla lubiących handel - zarobek na targu - duuuży przyrost SG,
    - dla lubiących robienie eventów - to, że event jest troszkę inny - trzeba pomyśleć, co i kiedy siać, hodować, jak rozplanować zbiory i przystosować je do swoich możliwości czasowych, jakich dopalaczy czy bonusów użyć,
    - dla lubiących uzyskiwanie większej ilości PD - rząd pnącza, który daje 80% więcej PD na farmie,
    - w każdym dniu z rzędu pnącza z tego eventu - 105.500 PD oraz 218.000 TPD (na moim lvl-u) z tendencją wzrostową,
    - nagrody za zrobienie poszczególnych zadań - i to w większości bardzo dobre nagrody.
    Jak dla mnie wystarczy :)
    Minus to taki, że rząd pnącza aktywny jest co 14 godzin.

3. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Witam
    Do końca brakuje mi 197 drucików na dwie windy i 3 zbiory eventówki, dzisiaj jeden a jutro dwa. Na noc polecą wszędzie zagrody i mam nadzieję że druciki wypadną. Potem dwa zbiory eventówki, trochę siana lub innego owsa na handel i jutro na noc roślinę na wypadajki z upraw i to by było na tyle w tym evencie

4. luciano1955

luciano1955 Forumowy żółtodziób

może ktoś wie jak odblokować windy.wszystko wokół mam zrobione towar mam i nic z tego

5. kicia17

kicia17 Okazjonalny autor

Chcę powalczyć o pnącze, ale podliczyłam głośniki i druciki... i żałuję, że lepiej tego nie rozplanowałam. Myślicie, że da się to jeszcze nadrobić?

6. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

Pewnie, że tak :)
    Raz wszędzie zagrody, raz drzewa. I wypadną

7. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Windy odblokowujesz drucikami, które wypadają z zagród i warsztatów. 160 sztuk na każdą windę

8. rysio

rysio Półbóstwo forum

Glosniki leca gorzej niz zle - u mnie przynajmniej srednio 1 glosnik / 12 drzew (norm lub XXL bez znaczenia).
    Jesli bedzie tak dalej to nawet robiac cala misje towarzyszaca bedzie kiepsko uzbierac glosniki, chyba ze cala farme (tzn 6 obszarow obsadze drzewami; nie wiem czy mam ich tyle) i zbiore je 3 razy. Ale na to chyba zabraknie czasu

krasnoludek10, oset53 oraz empatyczna lubią to.
  9. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

To dokupisz np zwykłe jabłonki. Na wyspie i lądzie możesz przyśpieszyć drzewka przecież :) Dasz radę. Mi też głośników brakuje dużo. Ale dam radę.

10. maks1953

maks1953 Forumowy żółtodziób

druciki mam a windy nie chcą się odblokować

11. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Uff druciki mam w komplecie...brakujące szt wyleciały z papug..Na wyspie drzewka... 20,30 zbiór eventówki i na pola pójdzie jakieś kwiecie rano 1,5 zasiewu eventówki i praca nad wypadalcami....
    dojście do wind masz już odblokowane????

12. ewanta

ewanta Komandor forum

ale najpierw musisz odblokować pole z pszenica pośrodku z lewej strony a potem po kolei pola żeby dojść do windy

13. bacowa70

Klikasz na windę i przenosisz się na pole, gdzie oddajemy towary - jak masz odpowiednią ilość, w tym wypadku kosmicznych drucików, podświetli Ci się na zielono przycisk "zbadaj" - klikasz w niego i już jesteś w windzie. :)
    [​IMG] mnie brakuje jeszcze drucików do otwarcia ostatniej windy i dlatego przycisk nie świeci się na zielono.

14. matthero

matthero Hrabia forum

współczuję, znam ten ból, wiem co to znaczy... ja mam już komplet drucików, ale jeszcze mam papugi i kury wystawione, sam nie wiem po co... chcę wykorzystać, że mam +100% do stodoły...

krasnoludek10 i oset53 lubią to.
  15. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

D.dobry.
    Czytam i czytam ten poradnik i ni w ząb nic nie kumam/jakieś zaćmienie umysłu czy coś/
    więc zaczęłam robić metodą prób i błędów.Coś tam pooddawałam, jakąś windę uruchomiłam,
    innej rzeczy nie mogę oddać itd. Mam nadzieję że jak uzbieram potrzebne wypadajki
    no i wysieję terror-badyla /jeszcze połowy nie wysiałam/ to samo się wszystko wyklaruje.
    Nie mam siły na myślenie. Wiem że na noc mam wystawić zagrody /co najmniej 91/
    a na pozostałym wolnym miejscu jakieś długo rosnące posieję -tyle na dziś.
    Może jutro będzie lepiej - oby
    Pozdrawiam.

16. 16087676

16087676 Czeladnik forum

jak uruchomić windę ?pomóżcie...

17. Reniarama

Reniarama Generał forum

Musisz zrobic w mlynie 10x kosmiczne gogle i 10x kosmiczny komunikator.
    Wplacisz i uruchomisz winde.

18. bacowa70

:)
    Reniu, od wczoraj zapomniałam, że jeszcze do odblokowania wind potrzeba oddać te kosmiczne gogle i komunikatory.:):p
    Tyle nam pułapek zafundowano w jednym evencie.xD

19. Reniarama

Reniarama Generał forum

Aniu dokladnie, same pulapki i wiele osob nie wie od czego zaczac:)
    Potrzeba tygodnia aby to rozkumac:D:p

oset53, bacowa70 oraz krasnoludek10 lubią to.
  20. MaraAcoma

MaraAcoma Fanatyk forum

Jak mogę odblokować pola z "żółtymi skrzynkami" i iteamami ?
    Dostęp do nich mam , roślinki też .

oset53, krasnoludek10 oraz Reniarama lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.