Opinie Statek kosmiczny Lunarama

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 25 września 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Verbalinka1987

Verbalinka1987 Baron forum

Kochani prosze pomozcie mi w miare czasu i checi. Leze w lozku z grypa, ale mam ambitny plan na pnacze. Gdyby ktos moglby mi pomoc opisac najkrotsza droge do itemow i do pnaza i co nalezy w nich miec, tzn ile czego potrzeba. Mam nadzieje ze pisze w miare zrozumiale, bede Wam serdecznie wdzieczna.

krasnoludek10 lubi to.
  2. elzbieta1

elzbieta1 Chodząca legenda forum

Ludzie pomocy ,bom nie kumata. Wchodze na każde pole i kłódki ,a mam na zielono ze ilośc mam.Gdzie to się rozpoczyna i jak. Misja w spółdzielni zrobiona ,gogli i komunikatory mam po 10 szt.I nic

krasnoludek10 i magdusia668 lubią to.
  3. Marianka2011

Marianka2011 Analityk forum

ile w sumie potrzeba goglii i komunikatorów - czy ktos to wie

4. 6elka4

6elka4 Baron forum

10 gogli i 10 komunikatorów,które oddajesz po lewej stronie pokładu 2

5. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Zaczynasz na 2 pokładzie od pokoju po lewej stronie - tego w którym trzeba oddać pszenicę.

6. amber♥

amber♥ Komandor forum

Witam farmerzy..:) Mam prośbę czy te 4 "windy" trzeba odblokować na 2 poziomie , czy to jakoś obojętnie ...1 odblokowałam i mogę wejść na górę , 2 odblokowałam i mogę wejść na dół ale 2 zablokowane i nie wiem na którym je odblokować..deczko niekumata jestem bo mnie już tydzień jakieś grypsko trzyma , czytam i czytam FAQ i coraz głupsza jestem :oops::sleepy:..pomóżcie z góry dzięki i pozdrawiam :)

7. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Dzień dobry :)
    no to mamy przekichane :D na pokładzie 3 (wg poradnika 1) też musimy odkryć wszystkie pola z kluczami.
    To bierzemy się ostro do roboty i zbieramy głównie wypadajki, bo roślina (nublonowiec) stanowi w tym evencie "produkt uboczny":)
    Wszystkie windy trzeba otworzyć (ja na 2 pokładzie), bo inaczej nie dostaniesz się do wszystkich itemów i rzędu pnącza.

8. amber♥

amber♥ Komandor forum

No wiem ale na 2 pokładzie (poziomie) są 4 windy, na 1 - 2 i na 3- 2 windy i nie wiem czy wszystkie otwierać na 2 poziomie bo w sumie trzeba 640 drucików czyli 4 windy - ale zamotałam z tym pytaniem hahhaha :oops:xDxD

PS. Jak odblokuję wszystkie 4 windy na 2 poziomie to te na 1 i 3 odblokują się automatycznie ???

9. mjs17

mjs17 Naśladowca mistrzów

na moje jest to jakaś nowa roślina dodana której raczej nikt nie ma :)

ten event zapamiętam już bardzo dobrze takich zysków jeszcze nigdy nie miałem aktualnie mam już zarobione 170 mln SG :) można powiedzieć ze nawet więcej bo na pewno z 30 mln SG wydałem których nie liczę :) siano u mnie po 1500 za sztukę

10. Verbalinka1987

Verbalinka1987 Baron forum

Walcze na drugim poziomie i nie moge odblokowac wind mimo wymaganych ilosci drucikow, dlaczego?
    Edit: juz wiem, podswietla sie wymagane pole

11. sisi1973

sisi1973 Zaawansowany

no to rośliny ponad stan 4tys wysiane dzięki 100% na zbiory a reszta cienko idzie powodzenia wszystkim

12. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Poziom na którym otwierasz windę nie ma znaczenia. Są 4 windy i trzeba odblokować wszystkie 4. Jak odblokujesz na 3 i wejdziesz na 2 to zobaczysz, że jest ona już odblokowana.

13. zletrafileskotku

zletrafileskotku Hrabia forum

witam, podpowiedzcie, co oddajemy jako pierwsze w "komnacie"nr 3?

oset53, magdusia668 oraz krasnoludek10 lubią to.
  14. czechu79

czechu79 Generał forum

Ewent jak na razie (mimo dość sporej ilości rośliny) lekki i przyjemny
    Myślę że najpóźniej w niedzielę rano skończę :)

15. amber♥

amber♥ Komandor forum

Dzięki Ci bardzo dobra kobieto :) Bałam się że coś zamotam i się pogubię :).

16. BiałyTrabant

BiałyTrabant Fanatyk forum

Witam, misję wspomagającą "Królik w kosmosie" potraktowałem dosłownie, za uzyskane Farmerki kupiłem darmowe próby i wykręciłem na kole 3X+1. Nublonowca posiałem na Super polach ze wszystkim co możliwe i przed chwilą zebrałem ostatni raz. Drugi pokład zrobiony prawie w całości, została tylko jedna winda. Teraz uprawiam dla siebie, a wypadalce niech radzą sobie same. Życzę wszystkim szczęścia na Farmerskim kole.

17. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Zawsze lepiej dopytać:) Ja się bałam, że odblokuję windę na 1 pokład (a chciałam najpierw na 3), no to weszłam na 3 i odblokowałam konkretnie tę, którą chciałam.
    Brakuje mi jeszcze 7 drucików do odblokowania windy nr 2 - też na 3 pokład. Piwnice sobie trochę poczekają na druciki...

18. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Na pokładzie (poziomie) 3 zaczynasz oddawać to co masz (podświetlone, bez kłódki) na pierwszym polu od windy.:)

19. anna0089

anna0089 Książę forum

Ranek przywitał mnie wyspaną i gotową do gry. Policzyłam ,drucików jest już potrzebna ilość, czekam jeszcze na głośniki. Czyli dosadziłam drzewa. Mam 580 głośników , połowę potrzebnych.Czasy jest jeszcze sporo . Teraz biorę widły i idę przekładać guano
    aby wszystko szybciej rosło :)

20. elzbieta1

elzbieta1 Chodząca legenda forum

Dziękuje udało się .,Pozdrawiam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.