Opinie Statek kosmiczny Lunarama

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 25 września 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

2. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

pnącze wypas trzeba mieć.... :) brak mi tylko ananasa (jakimś cudem wyszedł??) więc już się dosiewa :)

3. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Oho, widzę, że nareszcie stosownie uhonorowano tych, co to ciągle uzupełniają zapasy w stodole xD
    Jak dla mnie - event spoko do zrobienia, czyli do kupienia (badyli, owocków i zwierzaków na targu rzecz jasna).
    Ale wątpię, czy będzie mi się chciało, nie ma w tym nic ciekawego niestety.

4. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

U mnie kiepsko z niedźwiedziami i anakondami, ale się dorobi :)

5. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Chyba będzie jeszcze poradnik do misji? Z ciekawostek - u Anglików nadal nie ma OO i FAQ do eventu:music:

6. ewanta

ewanta Komandor forum

a tych anakond nie można obejść? chyba nie trzeba koniecznie oddawać tych węży- też ich nie mam za dużo:p

7. anna0089

anna0089 Książę forum

Dla mnie ewent spoko. Jednostkowe nagrody zacne a pnącze rozwojowe :D ledwo skończyłam jeden ewent z niewyspani padam na twarz 8) ale jestem gotowa walczyć dalej. To chyba uzależnieni :pDrobiazgi które mi brakuje dosieje i dohoduję już dziś.

8. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Węże mam. Gorzej z kurami.:cry: Przerabiam cały przychówek na paszę dla tych bestii.:cry:xD

9. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

Kury zrobisz raz dwa :)

10. 92weronika

92weronika Baron forum

Chyba zrobię minimum do pnącza. Jeszcze pomyślę które zadania odpuszczę, jeśli się da.

11. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Doberek .
    Wszystko potrzebne do ewentu w stodole jest , czyli robię .
    Miłego dnia wszystkim życzę .

12. Monika.M.

Monika.M. Czeladnik forum

wuuhuuuuu nareszcie coś się dzieje na targu :D:D Trochę mi szkoda sprzedawać anakondy bo czekam z ich sprzedażą na hodowlany, no ale ciężko się nie skusić na $:inlove: mam tylko nadzieję że mi ich potem nie braknie do zrobienia hodowlanego xD uwielbiam eventy w których trzeba dodawać towary :inlove: Jestem już zaopatrzona we wszystko co potrzebne, pozostało mi czekać do jutra a w między czasie pozbywać się nadwyżki na targu :D

13. lonli

lonli Młodszy ekspert

Ze schematu wynika że anakondy nie są potrzebne do zdobycia pnącza. Chyba dobrze paczę ;)

14. jacekf

jacekf Komandor forum

event spoko , warto zrobic dla pnacza :p

15. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

No to robimy:) Oczywiście robię w całości event i misję.
    Z nagród w misji dostaje się m.in. 450 głośników, 240 drucików i 1000 nublonowca - odpada rozsiew.
    Jeśli się nie pomyliłam, to potrzebujemy:
    - 15.000 nublonowca,
    - 710 głośników wypadających z drzew,
    - 400 drucików wypadających z zagród/warsztatów,
    - 1550 układów wypadających z upraw.

Na start wystawię na 3 łąkach Bahamy drzewka 20h, na farmie będzie zwykły stan - czyli pomarańczowy fiołek + pół leśnej miks drzewek i zagród. Przed zbiorem odpalę wszystkie swoje pnącza na wypadajki + dom ze słomy.
    Eventówka - wychodzi mi, że potrzebuję 5 zasiewów, czyli w czwartek skończę.
    Później na głównej farmie będę siać kwiatki do wysokopoziomowych misji - co załatwi wypadajki z upraw, a na wyspach wystawię zagrody/drzewka na pozostałe dwa typy wypadajek.

Jeśli ktoś nie przykręci złośliwie któregoś kurka, to będzie spoko:)

16. LUCERITO11

LUCERITO11 Koneser forum

Event jak każdy robić będę a ile się uda zrobić to nie wiem ."Trochę" zapasów ze stodoły trzeba oddać ale po to się je zbiera żeby oddać. Jest kilka fajnych nagród które mnie interesują więc zapasów nie szkoda;)

17. AngelGina

AngelGina Generał forum

Właśnie tak samo mi się wydaje, a nagroda za tyle anakond wręcz śmieszna, więc sobie odpuszczę, jeżeli można ;)

18. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Jasne, że robimy, też mi tyle wyszło. Coraz ciekawsze te ewenty.:D

19. kgcygan

kgcygan Hrabia forum

Sporo tego do oddania. Przed dożynkami zapasy nam uszczuplają ;)

20. Celestyna

Celestyna Aktywny autor

Witam, ktoś policzył ile i czego potrzeba ze stodoły ? Nie bardzo mam czas liczyć :) gotowiec mile widziany :)

21. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Coś tam zrobię ale wybiórczo. Może pnącze wezmę, to zależy.
    Na pewno nie oddaję zwierzaków - ciągle mi ich brakuje.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.