Statek kosmiczny Lunarama - Winda

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika aresik853, 27 września 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. aresik853

aresik853 Okazjonalny autor

Jak uruchomić windę, mam dostęp do każdej windy na poziomie 2, mam odpowiednią ilość przedmiotu potrzebnego do dostarczenia w windzie i nie mogę jej uruchomić. Cały drugi poziom zrobiony i żadna winda nie działa. Jak to uruchomić?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Musisz mieć wykonane zadanie z pól sąsiadujących z windą, w miejscu gdzie nie ma ściany np. na poziomie 2 musisz wykonać zadanie oddając 2500 x marchew lub 2000 x siano jeśli masz już dostęp do tych zadań, jeśli nie to musisz wykonać poprzednie zadania. Po najechaniu kursorem na wybrane pole podświetlą się również te, które powinno być wcześniej odblokowane czyli np. na poziomie 2 zadanie, w którym trzeba oddać zrobione w młynie 10 x kosmiczne gogle lub 10 x kosmiczny komunikator (po lewej stronie). Do wykonania zadania z jedną windą potrzeba 160 x drucik.

Zapraszam do zapoznania się z poradnikiem: >>Statek kosmiczny Lunarama<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. aresik853

Mam wszystko wykonane, czytałam poradnik, mam dostęp do wind , mam odpowiednią ilość drucików, tylko wind nie mogę uruchomić.

4. SMOD_Atena

aresik853 masz zrobione zadania gdzie trzeba oddać te kosmiczne gogle czy komunikatory?

5. aresik853

Zrobiłam na przykład, pszenicę, sałatę i marchew i juz jest dotęp do windy.Mam 360 drucików, a windy nie mogę uruchomić. To tylko taki przykład podałam.

Gogle i komunikatory nie działają bezpośrednio na dostęp do windy.

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

6. SMOD_Atena

To nie wystarczy, tak jak wyżej napisałam, aby odblokować windy to trzeba oddać 10 x kosmiczne gogle albo 10 x kosmiczny komunikator, obydwa pola są po lewej stronie nad i pod zadaniem z pszenicą. Najedź proszę kursorem na wybrane pole z windą to podświetli się pole z goglami albo komunikatorem, te zadania właśnie trzeba wykonać aby mieć dostęp do zadań z windą.

Czy wykonałaś te przedmioty w młynie i oddałaś do zadań?

7. aresik853

Dziękuję za pomoc, nie mam wykonane wszystkich kosmicznych komunikatorów. Już działam.

8. SMOD_Atena

Bardzo proszę i skoro nie masz dalszych pytań to powodzenia życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.