Stary/ Nowy użytkownik

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika czarna2585, 23 stycznia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. czarna2585

czarna2585 Forumowy żółtodziób

Witam wróciłam do gry po ponad 2 latach nieobecności. Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić kilka niejasności ?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Postaram się pomóc, o co chciałabyś zapytać?

3. czarna2585

Czy da się wejść na wyspę sąsiada i ja pooglądać? jeśli sie da to proszę napisać jak. Jaki najwyższy level można osiągnąć w grze?

4. SMOD_Atena

Wejść na wyspę sąsiada i pooglądać nie można, nie ma takiej opcji w grze. Jeśli sąsiad zrobi zdjęcie swojej farmy/wyspy i zamieści ją na forum, to możesz obejrzeć ją tutaj: >>Zaprezentuj swoją farmę<<.
    Z poziomu gry, w budynku Poczty/zakładka Znajomi również możesz zobaczyć i ocenić zdjęcia farm sąsiadów i znajomych, pod warunkiem jednak, że oni takie zdjęcia wykonali.

Najwyższy poziom na farmie to 200, na wyspie 400.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. czarna2585

Dziękuje za odpowiedzi, jak będę mieć pytania napisze:)

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę i ten wątek zamykam. W przypadku nowych pytań otwórz proszę nowy wątek.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.