Stary e-mail nie istnieje.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika cysio2kc, 31 grudnia 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. cysio2kc

cysio2kc Aktywny autor

Witam, co mam zrobić odnośnie że mam nowy adres e-mail a stary adres poczty internetowej już nie istnieje?. A zmieniając w ustawieniach moje konto by ustawić prawidłowe czyli nowe e-mail wysyła mi link maila na stare konto poczty internetowej. Dodam tylko że nie mam możliwości zalogowania się na starą pocztę która już nie istnieje od ponad 2 lat.Co z tym fantem zrobić.?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj cysio2kc.
    Jeśli nie możesz sam zmienić adresu email, to możesz napisać w tej sprawie do Pomocy technicznej. Zgłoszenie wyślij będąc zalogowanym do gry i korzystając z odnośnika w prawym, górnym rogu lub pod drewnianą ramką gry (nie zmieniaj automatycznie wpisanego adresu ale w treści dodaj nowy, aktualny adres email.

Zajrzyj proszę do poradnika: Zmiana adresu e-mail poprzez Pomoc Techniczną.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. cysio2kc

cysio2kc Aktywny autor

Od kiedy podaje się do zmiany e-maila? Bo tego nie rozumię :1. Kopii przedniej i odwrotnej strony Twojego dowodu osobistego (nr PESEL, nr i seria dowodu mogą zostać zamazane/zakryte).
    5. W przypadku, jeżeli nie masz już dostępu do starej skrytki pocztowej, potrzebujemy dodatkowo pisma Twojego operatora konta e-mail lub udokumentowania, że stary adres e-mail rzeczywiście należał do Ciebie. Udokumentowaniem takim może być np. mail przesłany dalej ze starego adresu lub wydruk maila. Prześlij nam te informacje np. faksem lub w formie załącznika (w formacie bmp, pdf) do Twojej następnej odpowiedzi.

Właśnie nie mam wcale możliwości wejścia na starą pocztę -po prostu 2 lata temu jest usunięta przez mnie.

Ostatnie edytowanie: 31 grudnia 2022
    hlnrys lubi to.
  4. SMOD_Atena

cysio2kc wyślij proszę zgłoszenie do PT i otrzymasz wszelkie wskazówki.

Czy tutaj mogę Ci jeszcze w czymś pomóc?

5. cysio2kc

cysio2kc Aktywny autor

Dziękuję, można zamykać.

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.