start samolotem

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Ewusia51, 27 czerwca 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ewusia51

Ewusia51 Zaawansowany

od wczoraj nie mogę wystartować samolotem , naciskam na swój samolot , na paliwo , którego chcę użyć i nic , nie zapalają się żadne strzałki wskazujące jak chcę lecieć ?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jaki rodzaj paliwa masz do dyspozycji?

3. Ewusia51

Ewusia51 Zaawansowany

mam dwa paliwa luksusowe

4. SMOD_Atena

Biopaliwa luksusowego możesz użyć tylko wtedy kiedy w kolejnym kroku na pasku postępu jest jakaś nagroda. Jeśli "okienko" jest puste czyli nie ma nagrody przy danym kroku to musisz mieć Biopaliwo lub Biopaliwo XL aby móc posunąć się do przodu.

Cytat z poradnika:

Aby przemieścić nasz samolot po trasie należy w niego kliknąć. Wyświetlą się przyciski nawigacji:
    · Przycisk 1 - wymaga 1 x Biopaliwo; powoduje przesunięcie się o 1 krok do przodu oraz jednocześnie zmienia trasę ruchu - z dołu na górę lub odwrotnie (zależnie na której trasie jesteśmy),
    · Przycisk 2 - oznacza ruch do przodu o 1 krok i również wymaga 1 x Biopaliwo,
    · Przycisk 3 - to trzy kroki do przodu i jednocześnie zużywane jest 1 x Biopaliwo XL,
    · Przycisk 4 - pozwala na podwojenie kolejnej nagrody (z wyjątkiem rzędu chmur); zużywa 1 x Biopaliwo luksusowe i wykonuje się nim 1 krok do przodu; jest aktywny tylko wtedy ten pojedynczy krok zawiera jakąś nagrodę.

Zapoznaj się proszę z całością poradnika: Asy przestworzy! (III).

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. Ewusia51

Ewusia51 Zaawansowany

ale właśnie jest nagroda , biopaliwo luksusowe przesuwa mnie o trzy okienka , tam właśnie jest nagroda .

6. SMOD_Atena

Biopaliwo luksusowe przesuwa o 1 krok i podwaja nagrodę, o 3 kroki przesuwa Biopaliwo XL. Zerknij proszę jeszcze raz do poprzedniego posta lub do poradnika.
    Wyprodukuj w młynie Biopaliwo lub Biopaliwo XL a problemu nie będzie.

Czy jeszcze w czymś mogę Ci pomóc?

7. Ewusia51

Ewusia51 Zaawansowany

8. SMOD_Atena

Bardzo proszę, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.