stare posty

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika rach.ciach, 30 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. rach.ciach

rach.ciach Forumowy żółtodziób

dosc nietypowe mam pytanie -
    Jesli mam bana na amen na farmie czy moge przez wyszukiwarke wpisac swoj stary nick i znalesc swoj stary profil i posty.czy moze w archiwum cos bedzie ???

2. eewunia67

eewunia67 Ambasador forum

Posty napisane na tym forum znajdziesz wpisując swój nick,ale ze starego forum już niczego nie znajdziesz ;)

3. rach.ciach

no wlasnie wpisalam ale nie moge sie znalesc .wiec zastanawiam sie czy calkowicie gracz nie jest kasowany z forum.i chodzi mi o te juz nowe forum bo tu zlapalam banaxD ( juz wiem gdzie sie znajde,tam gdzie sprowokowalam bana:D:D:D:D:D)

ps,znalazlam wpis czyli user jest ale kurka wodna mialam ograniczony dostep ,czyli tylko po arch moge sie szukac z wpisami .czy kazde posty sie zapisuja ???bo to bylo ponad miesiac temu ???jak szukac w arch pytan ogolnych ????

Ostatnie edytowanie: 30 października 2014
  4. eewunia67

Chyba wiem kim jesteś i znalazłam 23 Twoje posty,wkleić Ci tutaj adres do nich??

5. rach.ciach

to mozesz tu wkleic ja sobie pobiore linka i potem zaraz go skasujxD

6. eewunia67

ok ,to łap szybko xD;)

7. rach.ciach

wyskakuje mi blad,hmmm a ty normalnie mozesz czytac

8. eewunia67

mi się otwiera normalnie,posty mogę odczytać;)spróbuj jeszcze raz ,albo na innej przegladarce ;)

To jest wynik wyszukiwania ;) Kliknij w swój stary awatar-nie w nick,będziesz tam miała liczbę postów,kliknij w tę liczbę ;)

9. rach.ciach

dzieki :D:D:D:D:D:D:Dbuziaki xDxDxDxDxDxDtemat mozna zamknac hahhahha dobrze ze mnie skojarzylas,bo bym do jutra nie rozkminila o co tu chodzi

10. eewunia67

No miałam być detektywem,ale stwierdziłam że nie chce mi się xD
    Cieszę się,że Ci pomogłam :D;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.