Stare konto

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Adifarma, 12 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Adifarma

Adifarma Forumowy żółtodziób

Witam, kiedyś (ok 2-3 lat temu) miałem konto, do którego chciałbym powrócić. Jednak po wysłaniu maila w celu odzyskania loginu i hasła, nic nie przychodzi na moją pocztę. Czy to konto zostało usunięte? Czy da się je jakoś odzyskać? Bardzo mi na nim zależy.
    Dziękuję.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.
    W celu resetu hasła musisz mieć potwierdzony adres e-mail powiązany z kontem w grze.

Zapoznaj się proszę z poradnikiem : >>>klik<<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

Adifarma lubi to.
  3. Adifarma

Mogę jakoś sprawdzić do jakiego maila jest przypisany dany login? Staram się odzyskać hasło, ale na maila nic nie przychodzi i zastanawiam się czy wchodzę na poprawny e-mail.

4. SMOD_Atena

Korzystając z opcji " Przypomnienia hasła" po wpisaniu loginu klikasz na "Zapomniałeś hasło :

Otworzy się okno, w którym należy wpisać adres mailowy, do którego jest przypisane nasze konto w grze

Jeśli nie pamiętasz jaki adres e-mail podawałeś podczas rejestracji w grze a posiadasz ich kilka to musisz próbować po kolei wpisywać swoje adresy i sprawdzać skrzynki odbiorcze. Na adres, który jest przypisany do konta zostanie przesłanie link weryfikacyjny, który umożliwi Ci zresetowanie hasła. Innej możliwości nie ma.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

5. Adifarma

Skorzystałem z opcji "Zapomniałeś nazwy użytkownika?"; Wpisałem email, email został wysłany, zrobiłem tak chyba kilka razy, a mimo to żaden z nich nie doszedł. Co robić?
    Tak, sprawdzałem spam - pusto

6. SMOD_Atena

W takim razie prawdopodobnie to nie jest e-mail przypisany do konta w grze. Spróbuj jeszcze dodać adresy farmeramy do białej listy, tutaj znajdziesz wskazówki : >>>klik<<<.
    Jeśli dodanie adresów nie przyniesie pozytywnych rezultatów, to musisz nadal próbować z adresem e-mail. Jeśli jednak na żaden z tych, których używasz nie przyjdzie link weryfikacyjny to obawiam się, że nie będzie możliwości odzyskania konta.
    Sprawdź jeszcze dokładnie swoje skrzynki odbiorcze, być może znajdziesz w którejś z nich znajdziesz e-mail powitalny z Bigpoint, który otrzymuje każdy Gracz po zarejestrowaniu konta w grze. Wtedy jasne będzie, że jest to e-mail przypisany do konta w grze.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie ?

7. Adifarma

Email, który wpisuje jest na 100% prawidłowy bo otrzymuję komunikat:
    "Sprawdź swoją skrzynkę odbiorczą

Wysłaliśmy Ci maila z nazwami użytkownika, które należą do twojego adresu e-mail.

Jeżeli nie otrzymasz tego maila w ciągu kilku minut, sprawdź swoją skrzynkę spamu."
    Podczas, gdy wpisuje inny email otrzymuję: "Nie znaleziono konta o tych szczegółach."
    Jedyny problem jest taki, że ten właściwy mail nie dochodzi.
    I nie ma go ani w spamie ani nigdzie.

8. SMOD_Atena

W takim razie zapraszam ze zgłoszeniem do Pomocy Technicznej, w zgłoszeniu opisz proszę dokładnie problem : >>>klik<<<.

Czy tutaj chciałbyś jeszcze o coś zapytać ?

9. Adifarma

Nie :D, dzięki za pomoc.
    Pozdrawiam ;)

10. SMOD_Atena

Bardzo proszę, również pozdrawiam i skoro nie masz już pytań to temat zamykam. Powodzenia w odzyskaniu konta życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.