Stare konto w grze - logowanie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika _Jacqueline_, 9 maja 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. _Jacqueline_

_Jacqueline_ Młodszy ekspert

Witam

Jeśli jest już podobny temat (używałam wyszukiwarki, ale nic mi nie znajduje z kombinacjami jakie wpisuję), to przepraszam.

Mianowicie chodzi mi o stare konto w grze. Login pamiętam, ale hasła nie, a starego maila na którego to konto było założone skasowałam gdyż była próba włamania.

Czy jest jakiś sposób na odzyskanie tego konta? Jak wpisuję odzyskiwanie hasła, to jest napisane, że wysłano link na maila (nieistniejącego już), więc konto w grze istnieje?

Pozdrawiam

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam i również pozdrawiam.

Jeśli przez długi czas nie logowałaś się do gry to konto mogło zostać usunięte, teoretycznie proces usuwania może się rozpocząć już po 28 dniach braku logowania.
    W praktyce równie dobrze konto może nadal istnieć ale link do zmiany hasła wysyłany jest na potwierdzony adres email powiązany z kontem w grze, tak że jeśli nie masz dostępu do tego adresu to na żaden inny adres linku nie otrzymasz. Chyba, że poprosisz o zmianę adresu i spełnisz wymagania przedstawione przez PT. Zapraszam ze zgłoszeniem zgodnie ze wskazówkami z poradnika: Pomoc Techniczna.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Malekeleke

Malekeleke Forumowy żółtodziób

Dziękuję bardzo, nie mam więcej pytań :) można zamknąć

gdyby konto było usunięte, to chyba nie pokazywałoby, że wysłano przypomnienie na adres email? Bo taki komunikat mi pokazuje.

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i skoro można to temat zamykam.

A co do komunikatu to jeśli taki otrzymujesz to konto powinno istnieć.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.