Stare konto na farmeramie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Rafauek16, 1 listopada 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Rafauek16

Rafauek16 Aktywny autor

Witam, chciałem się zapytać czy jest możliwość odzyskania starego konta na farmie jeśli pamiętam tylko nazwę użytkownika?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Jeśli pamiętasz nazwę użytkownika i miałeś potwierdzony adres email powiązany z kontem to możesz odzyskać dostęp przy użyciu opcji "Zapomniałeś hasła" (na stronie logowania). Link weryfikujący zostanie wysłany na adres email i będziesz mógł zmienić hasło i zalogować się na konto, pod warunkiem że podczas długiej nieaktywności konto nie zostało usunięte.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Przecież na stronie logowanie,tuż pod okienkiem do wpisania nazwy użytkownika,jest odnośnik "zapomniałeś hasła?".

4. Rafauek16

Rafauek16 Aktywny autor

No właśnie wiem, pokazuje że wysłało maila ale ja nie wiem jaki to był mail i dlatego się pytam. Widocznie nie ma innej możliwości.

5. SMOD_Atena

No niestety, jak nie masz dostępu do adresu email powiązanego z kontem to nie ma możliwości zmiany hasła a tym samym zalogowania się na konto. Sprawdź na posiadanych skrzynkach email, foldery Spam i pokrewne, np...Społeczności, bo czasami tam trafiają takie wiadomości.

Czy jeszcze w czymś mogę Ci pomóc?

6. Rafauek16

Rafauek16 Aktywny autor

Dziękuję, moża kłódke założyć :)

7. SMOD_Atena

Bardzo proszę i skoro można to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.