stare itemy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Bajka, 3 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Bajka

Bajka Zaawansowany

Witam:)
    Moje pytanie dotyczy starych itemów, których brak w wykazie.
    Chodzi o rząd chmur "zielony konkurs". Zdobyłam gałązkę na początku mojej zabawy z farmą w 2012 r i bodajże 2 itemy. Co z tego jak nie mam możliwości zdobycia reszty - pnącze jest szare.
    http://screenshot.sh/owlZwG3uWqItn
    I pytanie czy ktoś zapomniał o tych itemach?
    Pozdrawiam serdecznie

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam i również pozdrawiam.

Z tego co pamiętam to itemy z tego rzędu zawsze były dostępne w Gift&Trade. Dopytamy i sprawdzimy jak będzie tym razem, jeśli itemy będą miały być dostępne to lista zostanie zaktualizowana.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Bajka

Bajka Zaawansowany

Witaj Ateno:)
    No właśnie, że jakoś tak zapomniano o nich - próbowałam wielokrotnie je zdobyć i nici z tego.
    Bardzo proszę dopytaj - niby niewiele pnącze daje ale denerwuje mnie ta szarość:)
    Pytań więcej nie mam - można zamknąć

4. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Atenko, jak też poszukiwałam tych itemów i one nie były nigdy dostępne w gt :(

5. SMOD_Atena

Dostępne były na pewno, bo 3 z nich mam dodatkowe w pasku i albo to było bardzo dawno temu, albo można było zdobyć podwójnie, tego nie jestem pewna. W każdym bądź razie tak jak napisałam, dopytamy i zostanie to sprawdzone.

Czy są jeszcze jakieś pytania?

6. gadek

gadek Fanatyk forum

Że się tak wtrące ciutkę;)

Dziewczyny ja mam demonstrantów na farmie 2 szt. jesli nie z G&T to skąd?

7. SMOD_Atena

Alu dziękuję za pomoc, tak właśnie mi się kojarzyło, że te itemy były dostępne w G&T. Być może teraz tylko na liście ich brakuje ale istnieje również możliwość, że zostały wyłączone z G&T, dowiemy się jak już zostanie to sprawdzone i wtedy ewentualnie zostaną do listy dopisane.

Czy tutaj są jeszcze jakieś pytania?

gadek lubi to.
  8. Bajka

Bajka Zaawansowany

Ateno - możesz zamknąć:)
    Uda się je przywrócić - to byłoby fajnie:)
    A jak nie to trudno.

9. SMOD_Atena

W takim razie zamykam i udanych wymian życzę :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.