stare itemy /piwowarskie/

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika krystyna65, 21 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. krystyna65

krystyna65 Książę forum

witam mam głupie pytane...czy stare itemy biora udział na zwykłym pnączu czy jakis nowy będzie.PNĄCZE bo wszystko nie mam gdzie dać tylko wisi na pasku.

Ostatnie edytowanie: 21 września 2015
  2. krystyna65 czy mogła byś doprecyzować swoje pytanie bo nie bardzo rozumiem, w obecnym evencie są do zdobycia itemy które znajdziesz w ...PORADNIKU ....a jeżeli chodzi Ci o stare itemy to też są wymienione w poradniku :)

3. krystyna65

krystyna65 Książę forum

Ale chodzi mi czy te stare itemy będą miały swoje pnącze...czy muszą wisieć na pasku bo na polach nie ma miejsc...

4. Ale niektóre stare itemy mają swoje miejsce na pnączu chyba że go nie zdobyłaś to niestety musisz postawić je w ogrodzie ozdobnym lub na innych łąkach np Bawarski namiot ma swoje pnącze było ono do zdobycia w ...TYM .... evencie pozostałe możesz poszukać w ....HISTORII EVENTÓW....

A czy pnącza ze starych eventów będą jeszcze kiedyś dostępne nie wiem :)

Masz jeszcze jakieś pytania ???

5. krystyna65

krystyna65 Książę forum

Dziękuję...dobranoc

6. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

Skoro nie ma więcej pytań, to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.