Srebrne obrączki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika carlain21, 20 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Znalazłam teraz w stodole w zakładce inne srebrne obrączki. Skąd tam mogły się wziąć i co one dają?

-katie1234- lubi to.
  2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

carlain21, jedyne co kojarzy mi się ze srebrnymi obrączkami to małżeństwo na farmie. Zapraszam zatem do tego poradnika: Małżeństwo na farmie. Jeżeli jednak nie o to chodzi to czy możesz doprecyzować jakie obrączki masz na myśli? :)

-katie1234- lubi to.
  3. carlain21

Raczej to nie to. To nie te z małżeństwa.
    Po prostu udałam się do stodoły,kliknęłam na zakładkę Inne,aby sprawdzić sobie ile mam narzędzi i przesuwając suwak w dół. pokazały mi się srebrne obrączki liczba 1,równowartość 500SG.

Wcześniej nie było tych srebrnych obrączek w zakładce. A mężatką jestem już od dawna.

-katie1234- lubi to.
  4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

carlain21, a możesz zrobić screena? Jeżeli te obrączki są w stodole to może pozostałość po jakimś evencie?

-katie1234- lubi to.
  5. carlain21

Podaj mi jakiś dobry,szybki i prosty program do screnów?
    To zrobię,ale później tj. w dzień,zaraz idę spać:)
    Nie było ich tam,wcześniej dużo wcześniej spr. stodołę z tą zakładką i nie zauważyłam tych obrączek.
    Gdzieś ostatnio,było ogłoszenie o ile się nie mylę,że wszystkie pozostałości po eventach pozostaną usunięte.

-katie1234- lubi to.
  6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

-katie1234- i carlain21 lubią to.
  7. carlain21

Ok. Będę musiała skorzystać z 2 lapka,bo tutaj to nie wiem,gdzie szukać tych oznaczeń. To nie polski laptop i jakieś oznaczenia inne ma. Instrukcji nie posiadam. A tych skrótów,które tyczą się robienia screnów nie zauważam.
    A może do rana,ktoś spróbuje wyjaśnić,tę zagadkę.
    Dobranoc:)

-katie1234- lubi to.
  8. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Jedyne co znalazłam to srebrne obrączki z jakiegoś eventu, równowartość się zgadza, koszt 4 FL. Niestety nigdzie nie mogę znaleźć z jakiego to eventu, podejrzewam stary event Walentynkowy, w którym wprowadzono małżeństwo lub nieco późniejszy z Królewskim Weselem.
    Edycja: znalazłam opisy i chyba ani jedno, ani drugie. Istnieje też możliwość, że kiedyś odrzucone obrączki zostawały w inwentarzu (może nawet nie zamierzenie, ale na wskutek błędu).

Ostatnie edytowanie: 21 grudnia 2015
    -katie1234- i carlain21 lubią to.
  9. carlain21

Brzydki ten scren mi wyszedł:)
    Nie wiem czemu jest ta biała strona.??
    To są te obrączki,które mam w stodole w zakładce Inne,wcześniej ich tam nie widziałam.

dantic3 i -katie1234- lubią to.
  10. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Jedyna podobna (jeżeli nie taka sama) grafika jest w prezentach. A nie jesteś z kimś w "związku małżeńskim" na farmie?:) Bo nic innego znaleźć nie mogę. Jeżeli masz do tego item, to może po prostu w stodole zapisały się obrączki które kiedyś dostałaś i tak sobie tylko wiszą....?
    EDIT: Ja w małżeństwie nie jestem także nie mogę sprawdzić:(

11. carlain21

Jestem w małżeństwie od dawna. Pisałam wyżej, w którymś z moich postów.
    Jednak powtarzam,nie pierwszy raz sprawdzałam zakładkę Inne w stodole i tych obrączek nigdy nie zauważyłam. A teraz są pomiędzy pędzlami a SNZ.
    Przeszkadzać mi nie przeszkadzają,ale z ciekawości chciałabym wiedzieć,skąd tam nagle się znalazły.

12. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Jednak wydaje mi się, że BP grzebie i ulepsza gre, dlatego obrączki pojawiły się w stodole, a wcześniej były niewidoczne:)

13. carlain21

Możliwe,że masz rację.
    Może ktoś sprawdzi czy ma w stodole obrączki?

-katie1234- i dantic3 lubią to.
  14. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

Ja sprawdziłam ale obrączek nie mam :)

15. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Też sprawdziłam i nie mam. Ciekawostka co z tymi obrączkami ;)xD

16. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

u mnie też nie ma obączek:)

-katie1234- lubi to.
  17. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Dzień dobry :)
    U mnie w zakładce inne również są obrączki :)
    Mam męża na farmie i może dlatego są pokazane . Nie wiem :)

toDzasta, dantic3 oraz -katie1234- lubią to.
  18. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

Ja też miałam męża ale może już nie mam?? Bo wypadł mi już dawno temu z sąsiadów więc albo się ze mną rozwiódł albo przestał całkiem grać :(

19. -katie1234-

-katie1234- Komandor forum

Ja mam męża ale obrączek brak :(

dantic3 lubi to.
  20. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Ponieważ nie posiadam takich w stodole, proszę o zgłoszenie się do PT, wtedy będę mogła sprawdzić konta i zgłosić.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.