Srebrne gwiazdki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kociospi, 5 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kociospi

kociospi Forumowy żółtodziób

Jak można zdobyć srebrne gwiazdki? (są mi potrzebne do odblokowania Bahamaramy przez drzewo z runami)

Jeśli moje pytanie jest banalne lub niezgodne z regulaminem proszę o informację. Jestem w grze dopiero trzeci dzień i niewiele rozumiem.

Pozdrowienia!

buszmenkal lubi to.
  2. maslane04

maslane04 Książę forum

Srebne gwiazdki są do zdobycia za misje w "Spółdzielni".

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

maslane04 dziękuję za pomoc.

Dodam, że oprócz tego, że gwiazdki są wśród nagród za wykonanie w Spółdzielni i w eventach , to można je również dostać od Franka Kędzierzawego jako prezent za codzienne logowanie lub zdobyć na Kole fortuny oraz kupić za farmarki w Skleporamie.

kociospi czy masz jeszcze jakieś pytanie?

4. kociospi

Może zapytam przy okazji jak zdobyć kwiat brzozy (nie ma drzewa w sklepie, dlaczego?) żeby zrobić paszę dla kóz...

5. SMOD_Atena

Kwiat brzozy to owoc drzewa specjalnego - Brzoza, a drzewo do zdobycia w tajemniczych sadzonkach od edycji "Bogoria".

Owoce lub paszę możesz kupić również na targu.

Czy jeszcze w czymś mogę Ci pomóc?

6. kociospi

Czyj jest jakieś zestawienie informujące o specjalnych drzewach, zagrodach czy roślinach? Lub zestawienie co można hodować na jakim poziomie wtajemniczenia?

7. SMOD_Atena

8. kociospi

Bardzo dzięukuję za pomoc! ;)

9. SMOD_Atena

Bardzo proszę i skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.