srebrna rosa

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika krystyna65, 24 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. krystyna65

krystyna65 Książę forum

witam
    mam pytanie czy ja jaka możliwość wysłania znajomemu srebna rosę za floreny chce kupić 20 rosy,,,,
    czy dobrze się wypowiedziałam

2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

krystyna65, w poradniku Prezenty możesz przeczytać o tym, jak wysłać codzienne prezenty oraz te dodatkowe, czyli za floreny. Nie musisz kupować rosy po to, aby ją przesłać innemu Graczowi. Zachęcam do lektury :)
    Mogę jeszcze jakoś pomóc?

3. krystyna65

krystyna65 Książę forum

nic z tego nie rozumiem....jesteem laikiem...chciałam pomóc bo event ciężki..już 20 prezentow otrzymałaa...a brakuje jej. tylko 28 papierów

4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

krystyna65, proszę cytat z poradnika:
    "Każdy gracz może otrzymać każdego dnia 20 darmowych prezentów.

Po wyczerpaniu darmowych prezentów pojawia się opcja wysyłania ich za floreny, przy której nie ma ograniczeń czasowych, ilościowych, możemy tego samego znajomego obdarować kilkakrotnie."

Mogę jeszcze jakoś pomóc?

5. krystyna65

krystyna65 Książę forum

ale czy mogę wysłać 20 rosy za fl i jak to sie robi

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

krystyna65 klikasz 20 razy w ikonę rosy w zakładce prezenty sezonowe, wybierasz Gracza, któremu chcesz wysłać i wysyłasz. Najpierw jednak musisz rozesłać 5/7 z runą darmowych prezentów do innych Graczy.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

7. krystyna65

krystyna65 Książę forum

Dziękuję ale kupiłam fl dla niej...

8. SMOD_Atena

Czy mam rozumieć, że prezenty udało się wysłać i nie masz więcej pytań?

9. SMOD_Atena

zoafi Twój nic nie wnoszący post usunęłam jako spam, bardzo proszę nie zaśmiecaj wątku.

Czy Autorka ma jeszcze jakieś pytanie?

10. **gabi**

**gabi** Forumowy żółtodziób

Mam pytanie co się dzieje w tej grze? Rośliny wysiane aż ponad stan i to grubo a to że nie mam odpowiedniej ilości wypadajek tzn "srebrnej rosy" ja nie ukończę zadania ... pytam co jest to chyba ktoś to ogranicza ...bo ja się wywiązałam w sianiu...

11. SMOD_Atena

**gabi** wypadanie przedmiotów, częstotliwość i ilości są losowe. Mamy jednak do dyspozycji kilka sposobów aby zwiększyć szanse na większą ilość tych przedmiotów. Opisane są tutaj: Wypadanie przedmiotów ze zbiorów.
    Na przyszłość otwieraj proszę nowy temat, jeśli Twoje pytanie nie dotyczy omawianego w wątku.

krystyna65 czy masz jeszcze jakieś pytanie odnośnie wysyłania prezentów?

12. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Dalszych pytań nie ma, event został zakończony, więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.