Srebrna rosa

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Danusia, 23 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Danusia

Danusia Wyjątkowy talent

Czyżby organizatorzy położyli krzyżyk na wiernych od kilku i kilkunastu lat uczestnikach ale którzy nie mają funduszy na zakup koszyków? Wypadło mi dziś dokładnie 8 sztuk srebrnej rosy z żółtej kolii z całej farmy. Zważywszy, że do wyprodukowania 1 sztuki papieru fotograficznego, mogę wyprodukować jego 1 sztukę... jest niemozliwą produkcja odpowiedniej ilości papieru fotograficznego w założonym czasie eventu. Przykro mii, ze mimo usilnych starań nie jestem w stanie ukonczyć eventu by otrzymać ostatnią itemkę na pnącze.

AgentBond i zoe1047 lubią to.
  2. marysiad8

marysiad8 Książę forum

U mnie to samo ale trudno widocznie nie wszyscy gracze są taktowani jednakowo.
    Ale to tylko gra więc nie trzeba się denerwować :oops:

zoe1047 lubi to.
  3. -elzunia-

-elzunia- Czeladnik forum

Event nie do wykonania w całośc....................

zoe1047 lubi to.
  4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

wątek, jako dubel zamykam, odpowiedzi na poruszony temat możecie poczytać w >TYM< wątku, jednocześnie przypominam, że dział pytań nie jest działem dyskusyjnym.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.