sprzedaż

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika pat3l, 10 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. pat3l

pat3l Stary wyjadacz

nie działa mi w sprzedaży ikona dodania ilości towaru i oferowanie oferty wielokrotnie nie moge dodać nic żadnej liczby co może być tego przyczyną? wylogowanie nie pomaga

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli korzystasz z przeglądarki Opera to wyłącz proszę dodatek Adblock lub spróbuj na innej przeglądarce.

Napisz proszę czy problem ustąpił czy też masz jeszcze jakieś pytanie?

3. pat3l

pat3l Stary wyjadacz

nic nie pomaga próbowałam już wczesniej tego, dziś już wystawiałam oferty na sprzedaż i normalnie działało a przy zaczeciu sie eventu coś sie zepsuło próbowałam tez na innym kompie i tez ten sam problem

4. SMOD_Atena

Na jakiej przeglądarce występuje problem, sprawdzałaś na innej?

5. pat3l

pat3l Stary wyjadacz

sprawdzałam na operze i google chrome, mozilli nie mam a explorer mi zamula

EDIT: dobra coś sie odwiesiło po kilku wylogowaniach

6. SMOD_Atena

pat3l sprawdziłam teraz na mojej farmie, przeglądarka Chrome i Opera, wystawiłam kilka ofert kotów po 5 sztuk bez żadnego problemu, widzę też mnóstwo innych ofert dopiero co wystawionych.

Zastosuj proszę standardowe czynności, czyszczenie przeglądarki, ciasteczek cookies i flashowych :Pamięć podręczna i ciasteczka, sprawdź prosze też wtyczkę AFP, być może uległa awarii i wymaga reinstalacji:Reinstalacja Adobe Flash Playera. W ostateczności napisz proszę do PT, tam Twoje konto zostanie sprawdzone.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

7. pat3l

pat3l Stary wyjadacz

juz nie mam, wsio już działa po kilku wylogowaniach

8. SMOD_Atena

Skoro wszystko już w porządku to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.