sprzedaż

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika lewy77777, 10 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. lewy77777

lewy77777 Czeladnik forum

mam taki problem sprzedawałem zwierze z hodowli za 16 mln a caly czas wyskakiwalo za 1mln 600 tys i za tyle mi sprzedalo

2. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

To zależy od maksymalnej ceny za jaka możesz sprzedać ..Tzn. czy masz odblokowaną runę i za jaką maksymalna cenę możesz sprzedać na swoim targu. Są ograniczenia.

Alan1907 lubi to.
  3. Alan1907

Alan1907 Wyjątkowy talent

sprzedałes widocznie za taką cene bo taki był limit górnej wartosci sprzedazy a skoro taka kwota tobie wyskakiwała i ciebie nie satysfakcjonowała nie nalezało jej akceptowac :p:D

4. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Dziękuje graczom za pomoc
    Witaj,

Ponieważ z pierwszej kolejności wpisałeś się w wątek dostępny >>TUTAJ<<(wystarczy kliknąć na napis by zostać przeniesionym do mojej odpowiedzi), udzieliłem Ci też ta, odpowiedzi. Odpowiedź gracza Sookie również może nawiązać ten problem.

Sookie lubi to.
  5. lewy77777

ale o to chodzi ze moglem ja sprzedać za 23 mln maksymalnie a wyskakiwalo mi nawet ze za 16 mln ja sprzedaje wtedy akceptowałem było napisane jeszcze ze 1,6 podatek i 14 z kawałkiem dla mnie wtedy akceptowalem

6. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Zapoznaj się z moją odpowiedzią jaką podałem wyżej. Powtórzę na forum nie jesteśmy wstanie tego zweryfikować. Jeżeli jesteś pewien że nie został popełniony błąd przy wpisywaniu ceny pozostaje tylko kontakt z pomocą techniczną,

czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

7. lewy77777

ja akceptowałem 16 mln a na własnym straganie było 1mln 600 można to jakos sprawdzic

8. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

W takim razie pewnie było tak jak napisał Mod Kirito:)

9. Alan1907

Alan1907 Wyjątkowy talent

tak jak napisał tobie MOD pozostaje poprzez formularz reklamowac w Pomocy Technicznej gry a nie na forum ;) tutaj nikt nie ma wgladu w twoje konto :p

10. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

lewy77777 i Sookie

Bardzo przepraszam za mój poprzedni post. Ostatnio są dziwne problemu z forum i wasze posty wyświetliły mi się w innym miejscu. Oczywiście wasze posty zostały dodane w odpowiednim miejscu i przywróciłem je, bardzo przepraszam za zaistniałą sytuacje.

@lewy77777

Tutaj zostaje tylko kontakt z pomocą techniczną. Na forum nie mamy możliwości sprawdzenia tego.

Sookie lubi to.
  11. lewy77777

ok dzieki trudno nie zbiednieje trzeba zyc dalej

12. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Jeżeli uważasz że coś nie zgadza powinieneś skontaktować się z Pomocą Techniczną gry. Jak napisać do nich wiadomość znajdziesz w poradniku Pomoc Techniczna

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

13. lewy77777

nie dziekuje pozdrawiam

14. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Mam nadzieje, że problem się wyjaśni.

Dalszych pytań brak, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.