Sprzedaż

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika carlain21, 1 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Dlaczego nie mogę sprzedać wozu karnawałowego 5 stopnia??

Sprawdzając w ogrodzie ozdobnym pokazuje się,że go mam. Jest w pasku. Gdy chcę sprzedać to piszę,że za mało towaru. Jeden item sprzedałam z ulepszeniem, tylko już nie sprawdzę jaki:)

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli nie możesz czegoś sprzedać lub wysłać w prezencie, oznacza to że ten przedmiot jest wyłączony z G&T.
    Tutaj znajdziesz listy podarków i handlową : >>>>LISTA -Podarunki i wymiany<, >LISTA -Handel<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?.

3. carlain21

Ok, może tak jest:)
    A czy jest szansa,że item, który nie mogę sprzedać teraz będzie kiedy indziej do sprzedaży.??

I, gdzie mogę oprócz wątku dynamicznego pisać,wyszukiwać osoby, którym chcę coś podarować, po prostu prowadzić taką rozmowę,wymianę zdań, bo w dynamicznym tylko oferty się składa??

4. SMOD_Atena

O tym jakie przedmioty i kiedy zostają uwzględnione w G&T decyduje jak zawsze Centrala BP , w tej chwili nie mamy żadnych informacji czy akurat ten item będzie kiedykolwiek dostępny w G&T.

Zamieszczać swoje propozycje, wyszukiwać potrzebujących Graczy czy prowadzić wymianę zdań na ten temat możesz jak zawsze w wątku dynamicznym.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

5. carlain21

Ok, dziękuję:)

Jeszcze jedno chcę skopiować tylko swój post w wątku dynamicznym,aby znów go wstawić, by po raz kolejny był widoczny i coś mi nie idzie:)

Klikam na # przy tym jest numer kopiuję link a potem na 7 ikonkę od lewej, tylko ja daję napis poszukiwane itemy,ale na napis nie da się kliknąć, gdzie popełniam błąd???

6. SMOD_Atena

Zaznaczasz LPM napis przed wklejeniem linku ?

7. carlain21

Tak oczywiście,że tak dopiero rozszyfrowałam co ten skrót znaczy LPM- lewym przyciskiem myszki,tak?? Zagwozdkę mi dałaś:) ha ha.

Wiesz co robię wszystko ok, spróbowałam, wysłałam posta i tam link był już aktywny,tylko w pisanym poście jest nieaktywny,a jak się wyślę to jest ok.
    Dawno tak nie robiłam i się pozapominało:)

Dziękuję za pomoc, życzę udanych wymian i miłego dnia:)

8. SMOD_Atena

Bardzo proszę, wzajemnie udanego G&T życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.