Sprzedaż na targu

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by J.thePlayer, Jul 20, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. J.thePlayer

J.thePlayer Mieszkaniec forum

Witam
    Mam pewien problem, ponieważ jeden z moich sąsiadów chciał kupić jabłka ode mnie na targu. Ja mam 22 poziom a mój sąsiad 89. On jednak nie znalazł mojej oferty na targu, a była ona aktualna. Kiedy poinformowałem go o tym, na której stronie znajduje się ta oferta okazało się, że nie ma tylko 24 strony. A moja oferta znajdowała się na 27 stronie. Czy ktoś może mi to wytłumaczyć i poradzić co można z tym zrobić ?

2. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Tutaj poziom nic nie ma do rzeczy, bo rejestrując się do gry jesteś automatycznie przypisany do bazy danych (jest ich coś koło 40 o ile dobrze pamiętam). Na targu są widoczne oferty tylko z takiej samej bazy danych, możecie mieć różne, stąd Twój sąsiad może ich nie widzieć.

Tutaj możesz sprawdzić swój numer targu Nieoficjalny Poradnik Farmeramy

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Agata00755, dziękuję za pomoc.

J.thePlayer, nr targu możesz sprawdzić jeszcze na targu : Złote liście/cena -88,88/ liczba porządkowa oferty to Twój nr targu. Ja mam targ nr 1.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

4. J.thePlayer

Tak, jeśli mamy różne numery targu, to czy można w jakiś sposób koledze sprzedać jakiś produkt ?

5. SMOD_Atena

Jeśli macie różne numery targów to nie ma takiej możliwości. Możesz jedynie wysłać koledze np...coś z rzemiosła (Chutney, dżem dyniowy, itd...) w codziennym prezencie .

6. J.thePlayer

Dobrze, tylko tyle chciałem wiedzieć. Można zamykać temat :)

7. SMOD_Atena

W takim razie zamykam.

Thread Status:
Not open for further replies.