Sprzatanie pokoi

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Catt1010, 2 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Catt1010

Catt1010 Czeladnik forum

Zaczełam sprzatać mam 3 autoduchomaty i nie moge nic więcej posprzatac ,co robie nie tak

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Musisz przechodzić i kolejno sprzątać pokoje ( oddawać wymagane towary ), które są ze sobą połączone drzwiami lub drabinkami. Zapoznaj się proszę z poradnikiem : >>>klik<<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. Catt1010

Catt1010 Czeladnik forum

Twoja odpowiedz mi nie pomogla ,mam otwarte pierwsze 3 pokoje na 1 piętrze ,3 pokoje na2 pietrze i 2 pokoje na parterze i potem sa pokoje z duchami gdy klikne na ktorys to wyskakuje mi ze mam dac pulapke mam 3,ale niemoge zadnej zadać,nie mam

4. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Może ten schemat otwierania pokoi Ci pomoże.

5. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Dziękuje graczom za pomoc.

Czy autor wątku ma jeszcze jakieś pytania ?

6. Wiaruska

Wiaruska Forumowy żółtodziób

Witam. Mam podobny problem , otóż otworzyłam pokój na drugim piętrze (ostatni po prawej) tam gdzie trzeba oddać 500 konwalii i niestety nie otwiera mi się następny pokój, piętro niżej, z drabiną, a innego dojścia tam nie ma. Czy to jakiś błąd?

7. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

A czy masz masz do oddania 4 tysiące tajemniczych słoneczników ? Aby wejść do tego pokoju musisz mieć tyle roślinki.

8. Wiaruska

Nie, nie mam, ale tu są drzwi na głucho zamknięte (brak drabiny), a w innym pokoju pomimo, że nie mam odpowiedniej ilości słoneczników drzwi mam otwarte, a tylko nie mogę posprzątać.

9. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Tutaj w sumie mi przyszło jeszcze jedna myśl. Czy oddałaś te 500 konwalii aby posprzątać ten pokój ? Jeżeli pokój nie będzie posprzątany drzwi pozostaną zamknięte.

10. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Te drzwi do pokoju poniżej konwalii są otwarte, tylko to wygląda jakby zrobiony został rzut pokoju z góry.
    Widać je po prawej stronie. Podobnie jak pokój z bzem do oddania.

11. Wiaruska

Konwalie oddałam, czyli pokój posprzątałam, a drzwi są zamknięte (to są jedyne drzwi) i następny pokój jest ciemny. Poczekam aż nasieję odpowiednią ilość słoneczników, ale dziwi mnie, że jak pisałam, drzwi do innego pokoju się otworzyły pomimo braku roślin. Poczekamy, zobaczymy.
    Może faktycznie, jak pisze Anhedrea jest to widok z góry, to okaże się, że sieję panikę.

Ostatnie edytowanie: 2 marca 2016
  12. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

W tym przypadku proponuje się przelogować i przeczyścić ciasteczka AFP. Jeśli mimo wszystko pokój będzie nadal zamknięty pozostaje kontakt z pomocą techniczną. Instrukcje jak wyczyścić ciastka flashowe znajdziesz klikając na zielony napis: >>KLIK<<

13. Wiaruska

Wszystko zrobiłam i jak się uważnie przyjrzałam planszy to stwierdziłam, że niepotrzebnie narobiłam hałasu bo okazuje się, że drzwi to nie ma ale jest w podłodze właz (nad drabiną) i ten jest otwarty. Teraz tylko nasiać słonecznika i można ruszać dalej.
    Dzięki za wyrozumiałość dla gapy. Miłego wieczoru.

14. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

dziękuję i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.