Sprzęt Ingrid

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika zletrafileskotku, 6 grudnia 2025 o 21:28.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zletrafileskotku

zletrafileskotku Hrabia forum

Dlaczego w tym miejscu nie ma możliwości oddania desek? klikam i nic sie nie dodaje- mam te deski - chodzi o zwykle, czy coś muszę odblokować innego, żeby to dodać?

2. MOD_Ruda

MOD_Ruda Forum Moderator Team Farmerama PL

Szkoda, że nie weszłaś do eventowego tam są podpowiedzi graczy.

Ja zacytuję jednego gracza " wchodzę w statek u góry, klikam w sprzęt Ingrid i dodatkowo w ikonę Ingrid i wyskakuje mi napis Strzelica Łucznicza 0/3 ...i chyba tylko w taki sposób można oddać
    tak samo jest ze statkiem, jak klikniecie np w salę biesiadną i wyskoczą wszytkie ikonki budynków, to klikacie w statek i jeszcze dodatkowo w ikonę statku, która jest po srodku, poniżej ikon wszystkich budynków"

Czy to pomogło ?

3. zletrafileskotku

Nie, nie działą...
    a jak klikam dodatkowo w ikonę to odsyła mnie do " smocza kapliczka"

4. MOD_Ruda

To spróbuj wejść do Domu Ingrid, to najbardziej wysunięty budynek przy obszarze I i u góry wybierz budynek, który Cię interesuje. Ja tak tylko wchodzę, może się uda.

Czy pomogło.

5. zletrafileskotku

Nie, już próbowałam od wczoraj różnymi sposobami - jest jakby takie coś że nie mogę oddać a ikonka odsyła do smoczej kapliczki , jaknbym tam nie weszła i jak nie próbowała.. o co d=chodzi?

Może trzeba najpierw odblokować całą kapliczkę?

Twoje posty połączyłam, jak chcesz coś dopisać to użyj opcji Edytuj.
    Proszę zapoznać się z Poradnikiem
    klik
    Poćwiczyć możesz w tym temacieklik

MOD_Ruda

Ostatnio edytowane przez moderatora: 7 grudnia 2025 o 08:25
  6. MOD_Ruda

Nie nie, każdy budynek można oddzielnie robić.

Jeśli masz w dalszym ciągu problem to tylko mogę Cię zaprosić do Pomocy Technicznej w celu sprawdzenia co się dzieje.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

7. zletrafileskotku

noo nie....ale czemu to u mnie nie działą? nie chce do nich już pisać bo mam Traumę..

8. MOD_Ruda

Przykro mi ale nie jestem w stanie Ci pomóc, zostaje tylko PT.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

9. zletrafileskotku

Tylko u mnie to kompletnie nie działa ?

10. MOD_Ruda

Spróbuj jeszcze wyczyścić pamięć przeglądarki (od początku) i ciasteczka i uruchom ponownie komputer. Chyba, że to już wykonałaś.

Proszę pamiętaj, że jeśli masz 3 warianty do wyboru to wybierasz jeden i tylko ten możesz zrobić, pozostałych 2 już nie zrobisz.

Jeśli to nie pomoże to zostaje tylko Pomoc techniczna.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

11. maciej.s.

maciej.s. Czeladnik forum

u mnie też nie działa --nie mogę oddać desek i kombinacje na nic się zdająxD

12. zletrafileskotku

No właśnie nic nie pomaga,a w dodatku jak wchodzę w domek Ingrid to tak dziwnie pokazuje jak klikam na tą jakby " pochodnie" to najpierw jest napisane kapliczka a jak kliknę drugi raz, to już że sprzęt Ingrid ale nie da się oddać desek,
    Ale dziękuję za chęć pomocy

13. MOD_Ruda

Napisz do PT to jedyne wyjście.

Proszę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.