Spowolniona gra

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika fg-1, 21 października 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. fg-1

fg-1 Komisarz forum

Witam czy jest jakiś problem z grą na flaszu? Skanowanie , czyszczenie nic nie pomogło, na domiar złego z pola pełni zebrało mi drzewa z głównej łąki ? I jak tu pracować?:cry:
    Proszę innych graczy - czy tez tak macie?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Sprawdzałaś też swoje połączenie internetowe? spróbuj może zresetować połączenie, uruchom system ponownie i sprawdź czy gra nadal jest spowolniona?

fg-1 lubi to.
  3. fg-1

fg-1 Komisarz forum

A to spróbuje ,bo tylko uruchamiałam ponownie ,dam znać,dziękuję.

4. SMOD_Atena

Bardzo proszę, powodzenia życzę i czekam w takim razie na informację.

5. winiulka

winiulka Moguł forum

Cześć, u mnie gra też bardzo spowalnia i na domiar wywala ,gram na flaszu

6. fg-1

fg-1 Komisarz forum

Niestety reset nic nie pomógł :( ale z rana było ok,mam łącze z kablówki , to rzadkość kiedy źle łączył. Nie mam pomysłu co zrobic dalej :( wypad. z głównej poszły w kosmos, kombajnie przy zbiorze wtóruje kwiatek.

7. SMOD_Atena

Ja teraz na Chrome nie miałam żadnych problemów, niczego nie musiałam czyścić, jak ruszył event to tylko ciut dłużej się wszystko wczytywało ale później już przechodzenie na kolejne plansze i wszystkie czynności były płynne. Nie mamy też żadnych innych zgłoszeń.

Sprawdźcie działanie gry na różnych przeglądarkach, jeśli problem będzie się powtarzał to zapraszam ze zgłoszeniem do PT bo z pozycji forum nie ma możliwości sprawdzenia kont.

Czy są jeszcze jakieś pytania?

fg-1 lubi to.
  8. fg-1

fg-1 Komisarz forum

Gram na operze ,bo zawsze lepiej sie grało, ale na chrome tez jest spowolniona. Próbowałam.Do ff nie mam zaufania, od zawsze gorzej mi się grało.
    Temat można zamknąć, jeśli nie dam rady napiszę do PT. Bardzo dziękuję.

9. SMOD_Atena

Bardzo proszę i skoro można to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.