Spowolniona gra

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika miekinia, 15 maja 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. miekinia

miekinia Okazjonalny autor

Chciałabym się dowiedzieć czy u kogoś z graczy wystąpił problem z powolną grą. Zaznaczam że mam wyczyszczone ciasteczka a gra się tak przycina że nie można normalnie grać.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

3. WandaTab

WandaTab Zaawansowany

U mnie gra też jest bardzo spowolniona i się przycina.

4. SMOD_Atena

WandaTab w takim razie Ciebie również zapraszam do zapoznania się z wyżej podanymi poradnikami.

Czy Autor ma jeszcze jakieś pytanie?

5. miekinia

miekinia Okazjonalny autor

Dzisiaj rano wszystko chodziło szybko, ok. południa gra zaczęła tak mulić że nie sposób zrobić cokolwiek. Ja mam internet na światłowodach i komputer śmiga na innych stronach, więc to musi być coś z grą, zresztą nie pierwszy raz. Mam nadzieję że coś z tym zrobią bo tak się nie da grać.

6. SMOD_Atena

miekinia dział techniczny gry cały czas czuwa nad tym aby płynność gry była prawidłowa, a to, że inne strony śmigają nie oznacza, że z grą nie będziesz miała problemów i tak jak napisałam wyżej, Gracze ze swojej strony również muszą spełnić wymagania gry i odpowiednio dostosować przeglądarkę i wtyczkę AFP, ewentualnie wypróbować inne przeglądarki.

W przyszłości jeśli wszystko po Twojej stronie będzie wykonane zgodnie ze wskazówkami i gra nadal będzie "muliła" to zapraszam ze zgłoszeniem do PT, tutaj: >>>PORADNIK<<<.

A skoro nie masz dalszych pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.