Spowolniona gra

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kasia9911, 10 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. czeresnia82

czeresnia82 Czeladnik forum

u mnie też ciężko działa

nela118 lubi to.
  2. dziadek19

dziadek19 Czeladnik forum

u mnie nie działa od piątku.

nela118 lubi to.
  3. magros

magros Nadzorca forum

u mnie tez spowalnia od piatku nie wiem jak robic event

nela118 lubi to.
  4. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Witam. Na chwilę obecną możecie spróbować zainstalować starszą wersję wtyczki AFP. TUTAJ ogłoszenie w tej sprawie.
    Nad usprawnieniem gry pracują już programiści i sądzę, że w najbliższym czasie gra zacznie płynniej działać, tak więc proszę o jeszcze troszkę cierpliwości.

5. teresa1212

teresa1212 Młodszy ekspert

u mnie to samo

nela118 lubi to.
  6. korbolan

korbolan Czeladnik forum

taki sam problem mam i ja aż zniechęca do gry

nela118 lubi to.
  7. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

Jak dotąd działania programistów przynoszą odwrotny skutek. Wczoraj gra była spowolniona ale dało się wytrzymać po wyczyszczeniu ciasteczek. Dzisiaj nawet przejście z pola na pole jest niemożliwe bez przelogowania. Dziękuję za takie starania. Nawet zebranie kombajnem jednego pola i zasianie z podlaniem to kwestia kilku minut. Przecież tak grać się nie da. Nie zamierzam co chwila zmieniać wersji wtyczki AFP, bo ktoś sobie nie radzi z problemem. Przecież trwa to już kilka dni.

ryzio, hlnrys oraz nela118 lubią to.
  8. nela118

nela118 Czeladnik forum

U mnie na odwrót , wczoraj do nich napisałam i gra dzisiaj działa jak należy , ale powinni nam dać KOD BONUSOWY za spowolnioną grę i nie odpowiednie odpowiedzi , dla tego , że to nie ma nic wspólnego z czyszczeniem ciasteczek itp. ale wina programistów jak włączają nowy event i nie mogą sobie z tym poradzić , ale to nie nasza wina graczy i nie wciskajcie nam ciemnoty ,bo nie którzy gracze w ten sposób mogą sobie zaszkodzić ....wszelkie zmiany na laptopach , czy komputerach są nie odpowiednie nie tylko gramy , ale też mamy do codziennego użytku :) :) miłej zabawy , a co do Moderator MOD -Salsa..nie stara wtyczka , nie znasz się to nie pisz:( :(

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 16 marca 2016
    hlnrys lubi to.
  9. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

nela118, Moderatorzy forum nie muszą się znać, nie jesteśmy odpowiedzialni za techniczną stronę gry czy też występujące w grze błędy. Przekazujemy do Centrali BP uwagi Graczy a Graczom takie informacje jakie otrzymamy z Centrali.

Bardzo nam przykro, że problemy w grze się zdarzają i dziękujemy za wszystkie uwagi, spostrzeżenia i sugestie. 9 stron wątku w dziale Pomoc, który nie jest działem dyskusyjnym w zupełności wystarczy. Odpowiedzi na pytania odnośnie spowolnionej gry były już podawane kilkunastokrotnie w tym wątku. Na chwilę obecną nie mamy żadnych nowych informacji w tej sprawie i nic nie wymyślimy, bardzo proszę o cierpliwe czekanie na usunięcie problemów. Jeśli otrzymamy jakieś nowe informacje to zostaną zamieszczone na forum. Zapraszam do śledzenia działu ogłoszeń : >>>klik<<< i wątek ten zamykam.

nela118 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.