Spowolniona gra

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kasia9911, 10 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

wesołepole, Twój post usunęłam jako off-top. Jeżeli masz inne pytanie/problem niż pozostali Gracze w danym temacie, bardzo proszę abyś założyła swój własny temat.

2. .vene.

.vene. Młodszy ekspert

U mnie to samo występuje zazwyczaj ok. godziny 19 z minutami... Wygląda to tak, jakby po 12h od zalogowania następowało automatyczne wylogowanie. Jest to nadwyraz wkurzające.

A odnośnie odsyłania do pomocy technicznej to nie wiem czy jest sens - bo jak jest coś prostego to pomogą, a jak coś niestandardowego to 0 odzewu... stąd pytanie: gdzie można złożyć skargę na pomoc techniczną?

dzidzi9 lubi to.
  3. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

4. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Dzisiaj pojawiła się nowa wersja Flasha i przez jakiś czas problemy będą.

5. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Wczoraj czyściłam ciasteczka itp. W ogłoszeniu jest napisane o najnowszym AFP ja mam poprzednią wersję i gra działa wolno zacina się i wylogowuje mnie z niej co jakiś czas,a poza tym nie pokazuje mi czasu do zbioru roślin poprawnie,oraz nie pojawiają się wykrzykniki przy zagrodach zbieram na pałę.

dzidzi9 i czarsa lubią to.
  6. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

A przeczyściłaś ciasteczka AFP? Ciastka AFP nie mają nic wspólnego z przeglądarką, ich przeczyszczenie nie jest równoznaczne z aktualizacją flasha. Informacje o nich znajdziesz >>TUTAJ<<.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 11 marca 2016
  7. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Czyżby ?
    Czyściłem AFP niejednokrotnie i nigdy nie zdarzyło mi się, aby usunięcie ciasteczek spowodowało aktualizację flasha.
    Są to dwie różne czynności i niezależne od siebie.

Proszę usunięcie ciasteczek:

Proszę aktualizacja:

Tak więc czyszczenie nie jest równoznaczne aktualizacji.

8. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Przed napisaniem postu sprawdzałam jaką wersję mam AFP i mam poprzednią nie najnowszą.

9. eska235

eska235 Czeladnik forum

Eska234 - u mnie również gra źle działa od wczoraj Ostatnio coraz częściej przy grach są problemy i to z waszej winy

dzidzi9 i czarsa lubią to.
  10. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

@hlnrys

Witaj,

Oczywiście masz rację, słowo "nie" zjadłem :) Chyba czas na kolacje jak zjadam literki.

Czyszczenie ciasteczek flash nie jest równoznaczne z aktualizacją.

@eska235

Zwróć proszę uwagę, że problem jaki zgłosiła tutaj renia1920, zgłosiła trochę inny problem, po opisie wygląda to bardziej jak problem z wyświetlaniem a nie płynnością gry. Na którą ty się powołujesz.

Odnośnie tego problemu zachęcam zgodnie z poradą TL_Mouse zapoznać się z ogłoszeniem: ogłoszenie

Znajdziesz tam informacje o problemie z nową wtyczką AFP.

hlnrys lubi to.
  11. Flipul1

Flipul1 Stały bywalec

No i to samo od wczoraj. Ciasteczka zjedli, kawkę wypili i kicha dalej. Długo tak jeszcze będzie? Już mam dość takiej gry. Zróbcie coś by się dało grać.

czarsa, aleksandra oraz dzidzi9 lubią to.
  12. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

jeszcze tak żle nie było..przelogowanie,,odświeżanie,nic nie daje,,nie cieszy nawet kombajn z misji,,

czarsa lubi to.
  13. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

14. Flipul1

Flipul1 Stały bywalec

No cierpliwość to mam:) Bo nadal gram :) Bo lubię farmę:) Ciekawe na jak długo będę musiał w tę cierpliwość się uzbroić

czarsa i hipiewa lubią to.
  15. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

zalogowałam się na różnych przeglądarkach,,,najgorzej jest w operze,,ehh

czarsa lubi to.
  16. Nitaaa85

Nitaaa85 Forumowy żółtodziób

U mnie rowniez zacina sie od wczoraj i nic nie jest lepiej

czarsa lubi to.
  17. abawe

abawe Młodszy ekspert

nie można grać.... u mnie też i też od wczoraj
    kiedy to naprawią?
    i jeszcze jedno pytanie: ile to jest "niebawem"?

czarsa lubi to.
  18. tabeh

tabeh Zaawansowany

Zrobiłam wszystko co nalezy, ale nadal nie idzie zbierac zwieratek z oazy milosci. Lata bocian i nic sie nie pojawia... tez tak macie?

czarsa lubi to.
  19. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja przed chwilą zalogowałam się do gry, zebrałam plony z pól, drzew, zagród i z oazy. Nie miałam żadnych problemów, ani gra nie muliła, ani nie zacinała się. W oazie bocian pojawił się na sekundę i po niej wyhodowane zwierzęta. Gram na Firefox.

abawe, myślę, że programiści będą starali się usunąć problemy najszybciej jak to będzie możliwe.

20. czarsa

czarsa Baron forum

każdy z nas ma inne granice cierpliwości...byłam baaardzooo cierpliwa...ale po dzisiejszym zalogowaniu się do gry mam dość...i proszę mi nie pisać abym "najadła się" ciasteczek bo już mnie od nich mdli...mam na komputerze wszystko w porządku a płynności gry BRAK, gra muli, zacina się itd...proszę o ciągłe monitowanie do programistów w naszym imieniu bo jak czytam wielu graczy ma te problemy...
    Gram na chrome...

Sylwiaaa_92 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.