Spowolniona gra

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kasia9911, 10 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kasia9911

kasia9911 Czeladnik forum

Gra sie zacina nie mozna zbierac ,niewiem czy wszedzie czy tylko u mnie:(

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Zastosuj się proszę do wskazówek z tego poradnika : >>>Gdy gra nie działa - poradnik <<<.

W szczególności wyczyść proszę pamięć przeglądarki, ciasteczka cookies i flashowe. Jeśli to niczego nie zmieni, odinstaluj proszę i ponownie zainstaluj wtyczkę AFP : >>>Reinstalacja Adobe Flash Playera<<<.

W ostateczności napisz proszę zgłoszenie do Pomocy Technicznej : >>>PORADNIK<<<.

Napisz proszę czy po zastosowaniu się do wskazówek problem ustąpił czy też masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. renatka-julka69

renatka-julka69 Czeladnik forum

mi od rana też gra zamula i to strasznie i to napewno nie wina po naszej stronie .

dzidzi9 lubi to.
  4. SMOD_Atena

renatka-julka69, wykonałaś wszystkie czynności wskazane w moim poprzednim poście ?

5. Jacenty70

Jacenty70 Młodszy ekspert

u mnie to samo i nie piszcie bzdur tzn. wyczyść ciasteczka itd itd

dzidzi9 lubi to.
  6. SMOD_Atena

Jacenty70, to nie są bzdury, a standardowe czynności, które należy wykonywać co jakiś czas aby gra działała poprawnie. U mnie nic się nie zacina i gra działa bez problemów.

Jeśli nic nie przynosi pozytywnych rezultatów, to zapraszam do PT, tam zostaną sprawdzone Wasze konta.

dzidzi9 lubi to.
  7. renatka-julka69

u mnie to samo , też od rana się zacina i zamula strasznie . może wypadałoby informatyków poprosić o sprawdzenie co się dzieje z grą .

dzidzi9 lubi to.
  8. kasia9911

kasia9911 Czeladnik forum

Nic nie pomaga

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena

dzidzi9 lubi to.
  9. renatka-julka69

ja tyle lat gram już w tą grę i jakoś nigdy nic nie czyściłam a co jakiś czas coś tam się dzieje ale okazuje się , że to od Was są błędy .

ja nie będę nic grzebać przy laptopie bo się na tym nie znam . mi laptop działa poprawnie i inne strony też jedynie Farmerama zamula czyli wina raczej nie leży po mojej stronie .

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena

dzidzi9 lubi to.
  10. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

nie trzeba grzebać w laptopie,tylko w przeglądarce.wszystko jest opisane w poradniku i zazwyczaj jest skuteczne,ale skoro nie chcesz tego zrobić,to przecież nikt cię nie zmusza.usuwanie ciastek i aktualizowanie programów,to raczej konieczność,nie tylko w przypadku farmeramy.

11. SMOD_Atena

Wszystkie czynności jakie należy wykonać aby gra działała poprawnie opisane są krok po kroku w poradnikach, które podałam w moim pierwszym poście. Jeśli czynności zostały wykonane a gra nadal nie działa poprawnie, to tak jak napisałam, zapraszam ze zgłoszeniem do Pomocy Technicznej : >>>klik<<<.

foczunia84, dziękuję za pomoc.

Czy tutaj są jeszcze jakieś pytania ?

12. .stokrotka1951.

.stokrotka1951. Chodząca legenda forum

Ja mam to samo od wczoraj , zaczęło się późnym wieczorem i niestety nic nie pomaga

dzidzi9 lubi to.
  13. dzidzi9

dzidzi9 Forumowy żółtodziób

Witam u mnie niestety podobnie.

14. bazyl2211

bazyl2211 Czeladnik forum

Doslownie nie idzie grac tak spowalnia ,nic nie pomaga.

15. SMOD_Atena

U mnie nadal nic się nie dzieje, gra działa bez problemów, ale tak jak już napisałam wyżej - jeśli u Was gra nie działa prawidłowo to zapraszam ze zgłoszeniem do Pomocy Technicznej : >>>klik<<<.

16. atrattiva

atrattiva Czeladnik forum

u mnie tez nie da sie grac >:(

17. MOD_Saphire

MOD_Saphire Guest

Proszę zastosować się do wskazówek SMOD_Ateny z postu #11, a jeśli to nie pomoże to jak pisała w poście #15 SMOD_Atena zapraszam do pomocy technicznej.

18. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

U mnie przycina. Leciutko. Nie jest to bardzo dokuczliwe (bywało dużo gorzej), ale wyczuwalne. Używam chrome.

19. Henio57

Henio57 Forumowy żółtodziób

a może jesli tylu osobom to się dzieje to znaczy że to nie wina tych osób i ich kompów a wina leży po stronie gry tylko komu by się chciało to sprawdzać najlepiej powiedzieć wyczyść ciasteczka ....itp itd. i sprawa załatwiona - u mnie tak jak u większości czyli jak zwykle gra nie działa i nie chce mi się słuchać tych dyrdymalów a ewent się skonczy i bedzie super hulała nieprawdaż

dzidzi9 lubi to.
  20. sarna74

sarna74 Czeladnik forum

Mam problem na targu,nie moge wejsc na sprzedaz produktow

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.