spowolnienie gry

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika marysiad8, 20 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. marysiad8

marysiad8 Książę forum

Mam pytanie
    Co się dzieje z grą? nie można się zalogować wszystko trwa bardzo długo
    Zaznaczam ciasteczka wyczyszczone i dzieje się to na różnych przeglądarkach ( 4 )
    Czy to tylko u mnie tak jest??
    Wykupiłam kombajn a czas ucieka i co?

margaretazet lubi to.
  2. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Miałam tak samo, na razie wszystko działa. Nawet na forum nie można było wejść....witryna nie odpowiadała, pewnie coś z serwerem.

margaretazet lubi to.
  3. warzywko70

warzywko70 Czeladnik forum

Rano człowiek się spieszy a tu takie utrudnienia, pomocnicy tracą czas, ja tracę czas, a rano każda minuta cenna.

margaretazet lubi to.
  4. marysiad8

marysiad8 Książę forum

No tak dzisiaj pełnia wiec znowu maja problemy.
    Może by się tak tym ktoś zainteresował?????

5. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Witajcie, problem jest zgłoszony.

6. morellaa

morellaa Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam:).
    Wreszcie mi się udało zalogować.Próbowałam wielokrotnie,na różnych komputerach(w pracy i w domu).
    Straciłam półtorej godziny:(.Może już będzie dobrzeo_O...
    Pozdrawiam i miłego dnia życzę!

7. Karen139

Karen139 Baron forum

U mnie było to samo.
    Wyskakiwał mi komunikat o błędzie niemożności nawiązania połączenia z serwerem BP.

8. marysiad8

marysiad8 Książę forum

MOD Czekamy na pomoc

9. __BiAłY__

__BiAłY__ Komandor forum

przyłączam się do tematu! W ogóle główna strona Big Point nie chce się wczytać...o_O

U mnie chyba wróciło wszystko do normy jak na razie jest ok.
    Zobaczymy czy to chwilowa poprawa czy.......8)

Ostatnie edytowanie: 20 lipca 2016
  10. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Problem był od rana. Trzeba było wielu prób aby wejść na farmę i forum. A nawet gdy się udało, połączenie było szybko zrywane. Wydaje mi się, że to coś z oprogramowaniem. Moja przeglądarka zainstalowała sobie dziś kilka programików. Niektóre - po nazwie sądząc - mają coś wspólnego z AFP. Kilka razy zamykałam przeglądarkę. Po ostatnim automatycznie wgranym programiku i po kolejnym resecie przeglądarki problemy zniknęły.

skaliwa lubi to.
  11. igor_02

igor_02 Zaawansowany

jest tragedia, kupon wzięłam czas ucieka a o 12 wychodzę do pracy a miałam nadzieję dziś przyspieszyć z evencikiem a mam dopiero 66 %, blado to widzę, chyba nie skończę eventu pierwszy raz od nie wiadomo kiedy :(

12. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Miałam ten sam problem , od 7,30 nie mogłam się zalogować . Ciekawe czy przedłużą nam ewent z powodu ich błędu .

13. jaewa

jaewa Czeladnik forum

mam to samo od rana dopiero teraz udało mi sie wejść do gry

14. juras

juras Weteran forum

Już przed godz.7-mą zaczęło się psuć, a od 2-ch godz. pierwszy raz udało mi sie wejść na farmę.

15. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

BA_Salsa pisała, że problem został zgłoszony - pozostaje cierpliwość, cierpliwość i jeszcze raz cierpliwość.

16. juras

juras Weteran forum

Sądząc po postach powyżej, to problemu już nie ma, przynajmniej u mnie gra działa poprawnie, a BP pochyli się nad stratami poniesionymi przez farmerów przez te kilka godzin porannych.

17. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

juras, cieszę się, że gra działa prawidłowo.

18. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Pomimo obecności na forum Autorka pytań nie ma więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.