Spowolnienie gry

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Ranczo52, 27 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ngienia63

ngienia63 Młodszy ekspert

Myśle że przydałby sie jakiś kodzik za nasze nerwy , a w nim coś co nas uspokoi chociaż troche,- jak myślicie .

2. marysiad8

marysiad8 Książę forum

bardos Nie krzycz tak bo zwróci MOD uwagę że tutaj się nie krzyczy. Ja już tak miałam. A to że gra nie działa prawidzłowo........... no coż jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze i tyle szkoda nerwów

3. bardos post usuwam i proszę powstrzymaj emocje

4. sunshinex

sunshinex Czeladnik forum

poczekajmy do 14, moze problem sam sie rozwiaze :D

5. malgorzata1960

malgorzata1960 Ekspert forum

Co się dzieje nie można wejść na farmę wszystko czyste :mad::mad::mad::mad:

6. -georginia-

-georginia- Chodząca legenda forum

kręcą się kwiatki

7. chomcio40

chomcio40 Zaawansowany

Aha, czyli to nie problem z moim internetem, też wszędzie mam kwiatki.

8. niesamowitusia

niesamowitusia Książę forum

Farma u mnie ładuje się na 36 % i tyle.....

9. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Kwiatki,kwiatki i kręciołki.To kiedyś ruszy?:(

10. Mateusz

Mateusz Ambasador forum

tak jest od 5 minut ciasteczka wyczyszczone i tak dalej screen

11. rajskafarma

rajskafarma Wielki mistrz forum

u mnie tylko do 53% i tak przez 15 mni na róznych przegladarkach

12. CIVIC-VIII

CIVIC-VIII Czeladnik forum

muli gra

kruszynka63 lubi to.
  13. maslane04

maslane04 Książę forum

Przestaje to być zabawne. Abonament na kombajn wykupiony( real kasa) a tu nie ma możliwości jego wykorzystania, o "odpalonych" % nie wspomnę. Kiedy w końcu firma BP zajmie się tym problemem?

GoskaK lubi to.
  14. wiesi06

wiesi06 Aktywny autor

mnie też muli straszliwie

15. Lunari78

Lunari78 Książę forum

mi też farma strasznie muli i nie ma znaczenia czy gram na stacjonarnym czy na laptopie:(

16. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Bardzo Was proszę o odświeżenie gry, ewentualnie wyczyszczenia pamięci podręcznej. Zabieg ten powinien pomóc.
    Jeżeli podstawowe czynności (również czyszczenie ciasteczek, ciasteczek flashowych) zawiodą, bardzo proszę o napisanie zgłoszeń do Pomocy Technicznej.
    Jak już było pisane, obowiązują nas pewne procedury, aby zgłosić problem musimy mieć zgłoszenia do PT, tam konto zostaje sprawdzone, jeżeli są jakieś nieprawidłowości, zgłaszamy to dalej do centrali, musimy wtedy podać ID Gracza tak aby programiści mogli sprawdzić co się dzieje i ustalić przyczynę problemu aby go rozwiązać.

Mam nadzieję że problemy o których tutaj piszecie szybko uda się rozwiązać :)

17. sunshinex

sunshinex Czeladnik forum

ta gra nauczy nas jedynie....CIERPLIWOSCI :D

18. GruGru

GruGru Wyjątkowy talent

a mi teraz kret wysadza w powietrze pola i drzewa - jakieś prace techniczne?

19. catarina2549

catarina2549 Mieszkaniec forum

Ja muszę się tez dopisać bo tylko czytam i nic mi z mojej pracy w/g wskazówek nie wychodzi , pojawiła się dodatkowa kwestia , jak zbieram plony , to wyskakuje mi wielka chmara brązowych kuleczek i ciężko coś nowego posiać , jak próbuje siać to jakieś kukiełki wyskakują i nie wiem czy jest zasiane czy nie bo weszłam na forum żeby sprawdzić czy gracze mają podobne problemy a że gra zacina się to od nowego młyna tak się dzieje

20. Podejrzewam ze jest to żarcik Prima Aprilisowy i kreciki buszują nam na farmach :) U mnie też się pojawiły :)
    Ale nie martwcie się nie wyrządzą nam żadnej szkody :
    )

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.