Spowolnienie gry

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Ranczo52, 27 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

2. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

U mnie też przechodzenie z łąki na łąkę się tnie. Natomiast zbieranie ręczne to jedna wielka masakra tnie się jak nie wiem co. Ciasteczka poczyszczone najnowszy AFP Po co pisać do pomocy jak u nich na konsoli jest zawsze ok chociaż u mnie nie.

3. niesamowitusia

niesamowitusia Książę forum

U mnie w ogóle nie da rady przejść - nic nie działa

4. sunshinex

sunshinex Czeladnik forum

czyli tak jak zawsze, temat zamiatany pod dywanik ----> masz problem to radz sobie sam :|

Magdam.1__, BIAŁANOC oraz Renia1920 lubią to.
  5. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Dokładnie tak. Już mnie to wkurza tnie jak nie powiem co kilka sekund trzeba czekać aż się zmieni łąkę i następne kilka sekund,aż kombajn zbierze, zasieje i podleje,a zbieranie ręcznie jeszcze gorsza masakra. Niech góra coś z tym zrobi,bo ciężko się gra.

6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Bardzo proszę o zaprzestanie dyskusji, gdyż to nie jest dział dyskusyjny. Napiszę ponownie, jeżeli po zastosowaniu porad zawartych w poradnikach gra nadal nie działa poprawnie proszę Was o napisanie zgłoszenia do Pomocy Technicznej, gdyż z pozycji forum nie jestem w stanie stwierdzić co się u Was dzieje :)

Ranczo52, czy masz tutaj jeszcze jakieś pytania?

7. sunshinex

skoro kilka osob ma z tym problem to rozwiazanie lezy w waszej kwestii tj. zglosic ten problem gdzies wyzej, podobno to wy jestescie dla nas a nie my dla was, co z tego ze napisze do PT jak mi znowu napisza o ciasteczkach, zmianie przegladarki itp jak to nic nie pomoze ?? najlepiej odbic pileczke gdzies dalej albo zajac sie banalnymi sprawami typu " nie ten kolor czcionki, albo nie taka sygnatura"

8. tkoivusaari001

tkoivusaari001 Ekspert forum

Niestety u mnie gra tez przymula rowno...a jeszcze rano tego nie bylo. Moze to tez spowodowalo ze mlym mnie znowu oskubal..bo sie wyzerowal ,a zwrotu towaru nieuwidzialam. No ale firma ponoc w pocie czola nad bledami pracuje...moze nie w tej grzeo_O

Magdam.1__, BIAŁANOC oraz yvonnege_ lubią to.
  9. BIAŁANOC

BIAŁANOC Mistrz forum

Modowie Wasze odpowiedzi to typowa spychologia,u mnie też muli i nie piszcie o czyszczeniu ciasteczek i tak dalej,ponieważ gram z wnusiem w inną grę i tam śmiga,nie
    jest to problem jednego gracza

Magdam.1__ lubi to.
  10. arzyna7

arzyna7 Czeladnik forum

Witam ja nie moge ani napisac do pomocy technicznej bo ciagle mi wyskakuje informacja, ze tylko 140 znakow a nie dopisuja sie zbiory ciagle mam tyle samo. Wszystko wyczyszczone

Magdam.1__ lubi to.
  11. Żeby wiadomość do Pomocy Technicznej została wysłana musi ona spełniać pewne warunki między innymi musi zawierać co najmniej 140 znaków.
    Proszę ....PORADNIK....:)

12. arzyna7

arzyna7 Czeladnik forum

Alez oczywiscie to podstawa tylko nie wiem dlaczego wciaż my musimy sie dostosowac a nie pomoc techniczna zastanawiajace "musi" mam nadzieje ze to musi bedzie działało w druga strone tj. pomoc przy rozwiazaniu problemu

13. Czy autor wątku ma jeszcze jakieś pytania i przypominam że dział Pytań Technicznych nie jest działem dyskusyjnym :)

14. basia50

basia50 Czeladnik forum

ja sssssssie tez dolacze,mnie tez muli gra ,reczne zbieranie to masakra ,zrobcie cos ,kombajnu niemam ,musze zbierac recznie,ale dzisiaj to to wola o pomste do nieba ,co sie dzieje z ta gra

Magdam.1__ lubi to.
  15. marysiad8

marysiad8 Książę forum

Ludzie !!!!! Dajcie spokój jest nowy event wieć gra się zacina szkoda nerwów . U MOD działą poprawnie a my wymyślamy i traktują nas jak przygłópów podajac idiotyczne porady. !!!! Mam nie pisać wykrzykników bo juz mi zwrócono uwagę że tak nie woln o !!!! A wykrzykniki będa bo to jest krzyk!!!

Magdam.1__ i sunshinex lubią to.
  16. maslane04

maslane04 Książę forum

U mnie również gra muli.( zalecenia dot. czyszczenia ciasteczek itp.przed napisaniem wykonałem).

Magdam.1__ lubi to.
  17. Bardzo proszę o zgłaszanie wszystkich problemów dotyczących "mulenia" do Pomocy Technicznej ponieważ im więcej zgłoszeń tym większa szansa na zgłoszenie tego problemu wyżej. Z pozycji forum możemy tylko podać poradniki nic więcej, tylko PT ma narzędzia sprawdzenia co się dzieje :)

18. basia50

basia50 Czeladnik forum

a czy wy jako MODZI niemozecie tego problemu zglosic,przeciez tyle ludzi do was pisze ze jest problem ,to prosze w naszym imieniu to zglosic

Magdam.1__ lubi to.
  19. Niestety takie są procedury że im więcej zgłoszeń tym szybciej zostanie to sprawdzone.
    My zgłaszamy ale wymóg jest taki że to gracze muszą napisać ponieważ najpierw muszą zostać sprawdzone konta żeby ustalić po czyjej stronie jest błąd :)

20. sunshinex

no i oczywiscie wina jest tylko po naszej stronie, kazdy ma zawalony komp i dlatego gra nie dziala plynnie...buahahaha ;)

a podobno MODy reprezentuja graczy a wychodzi na to ze nic nie robia tylko wiecznie odsylaja nas to tu, to tam zamiast spytac sie wyzej jaka jest przyczyna spowolnienia gry, w takim razie od czego jest Community Manager ? tylko od tlumaczenia odgornych informacji ? czy sami od siebie nie mozecie czegos zrobic mimo wielu prosb i zgloszen od graczy ?

Magdam.1__ lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.