spowolnienie gry

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Peonia, 9 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Peonia

Peonia Wyjątkowy talent

Czy moglibyscie Panstwo przyspieszyc dzialanie gry, bo od dwoch dni gra dziala tak, ze nawet tak cierpliwa osoba jak ja wychodzi ze siebie i zgrzyta z irytacja. Bez wzgledu na przegladarki i codziennie usuwane ciasteczka dla ulatwienia plynnosci gra obecnie po kilku minutach zawiesza sie, wymaga odswiezenia strony i tak w kolko, wczesniej do tygodnia wstecz tez bylo zle, ale teraz jest tragicznie!

p.s. mam, ze ten post jest zgodny z zasadami tego forum, nowego forum.

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Peonia, na początek podsyłam poradnik: Gdy gra nie działa, sprawdź proszę czy masz aktualną wersję Adobe Flash Player. Skoro czyszczenie ciasteczek i pamięci podręcznej nie pomaga, może to właśnie w tym tkwi problem.
    :)

3. Peonia

Peonia Wyjątkowy talent

Poniewaz moim systemem operacyjnym jest android - mam dwie przegladarki juz z wbudowanym flashem dedykowanym pod androida i na obu gra dzialala ok do 7 dni wstecz calkiem dobrze. Obecnie na jednej przegladarce jest ciut lepiej niz na drugiej, ale i tak spowolnienie gry jest bardzo odczuwalne i kierujac sie latami doswiadczen z ta gra takie spowolnienie oznacza jakas aktualizacje w grze, ktora pewnie pojawi sie w najblizszym czasie, zanim sie ona jednak pojawi nastepuje wlasnie takie spowolnienie, po wprowadzeniu gra wroci do normalnego trybu, ale teraz doprowadza mnie do iryttacji. Stad moja prosba, byscie (technicy oczywiscie) zrobili cos co sprawi, ze przynajmniej wroci do tego slimaczego tempa przynajmiej sprzed trzech dni.

Prosze o zgloszenie tego technikom (o ile to mozliwe), jesli nie, czy mam sama ten fakt mam zglosic pomocy technicznej?
    Dziekuje za probe pomocy.

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Peonia, z pozycji forum nie jesteśmy w stanie ocenić czy konto danego Gracza działa poprawnie, z kolei by móc cokolwiek zgłosić programistom, konto musi być uprzednio sprawdzone w Pomocy Technicznej.

Proponuję Ci zajrzenie do tego wątku ..::klik::.. tam gracz mówił o podobnych problemach, może u Ciebie właśnie codzienne czyszczenie ciasteczek powoduje zawieszanie się gry? Jak w wątku którym Ci podesłałam, pisał SMOD_Chris: "czyszczenie ciasteczek codziennie też nie jest zbyt dobrym pomysłem, zauważ proszę że gra ma spore wymagania techniczne, poza tym jest bardzo rozbudowana. Jeśli czyścisz ciasteczka codziennie, to codziennie po takim czyszczeniu przy pierwszym zalogowaniu się cały stan gry, wszelkie najdrobniejsze informacje dotyczące zawartości gry muszą się wgrać, to zajmuje dużo czasu, stąd możesz mieć wrażenie, że gra się wiesza, po prostu za każdym razem tyle czasu potrzebuje by pościągać dane z serwera i zapisać je gdzieś w pamięci Twojego komputera."

Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

5. Peonia

Peonia Wyjątkowy talent

Ok, przy najblizszej okazji sprrawdze to co piszesz o usuwaniu ciasteczek, dziekuje za probe pomocy, ewentualnie wysle zapytanie do pomocy technicznej lub sie wstrzymam, moze samo sie ureguluje.Wiecej pytan nie mam, temat mozna zamknac. Jeszcze raz dziekuje! :)

6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Ja również dziękuję, dobrej nocy życzę, skoro można to zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.