Opinie Sportowe lato 2016

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Salsa, 11 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

Ja tam wierzę w nas, zrobimy global,nic nam nie straszne:)))
    Do zadań indywidualnych naprawdę nie za dużo trza , nie mówię tu o początkujących bo dla nich może być to kosmos.
    Ale cała reszta da radę i fajnie będzie popatrzeć jak posuwamy się do przodu:))))
    Hmm jakbym nie wierzyła to bym nawet nie zaczynała:))))

2. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Będzie dobrze .
    Zagrody z gąskami wystawiłam , gęgają , aż miło i pieski , żeby ich pilnowały . Do jutra się troszkę jeszcze dozbiera . :)

3. rafal451

rafal451 Czeladnik forum

Witam, właśnie kupiłem 3 kanadyjki po 560 tyś szt. Chyba nie do końca opłaca się robić ten event na zwykłych zwierzach. Innych nie sprawdzałem, pozdrawiam

4. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Ja mam duże zapasy zwykłych zwierząt,więc mi się opłaca.Zależy co kto ma.Zabraknie mi gęsi,ale to mam jakieś kolorowe,to nimi nadgonię.

5. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

zgadza sie;):) tylko,ze dla 40 tys farmerow moze ich zabraknac na targu;) a po drugie wyhodowanie to jednak jest wydatek sp...a wedlug mnie akurat w tym evencie nie warto ja uzywac

6. ^ateba^

^ateba^ Książę forum

Dzien dobry:))
    Event zrobie raczej na podstawowych zwierzetach,na globala tez wystarczy ,,,a reszta pojdzie na targ;)
    Super pasze zuzyje na inne zwierzeta.
    Pozdrawiam:)

7. rafal451

rafal451 Czeladnik forum

Na sprzedaży tych zwykłych gęsi zarobisz jak obliczył Norbijas ok. 6 mln a wydatek na kolorowańce to ok. 1,5-2 mln, warte zastanowienia :)

8. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Witam. Event mam zamiar zrobić zapasami ze stodoły, skoro jest taka możliwość to z niej skorzystam, super papu poleży, poczeka na eventy gdzie nie da się ominąć klonowania. Co do globla to liczę że znajdzie się te 39 999 osoby które zrobią część indywidualną i global zrobi się sam. Bo na tym powinno to polegać. Nawet mógłby być zakaz wrzucania ponad część indywidualną ... tam na górze powinni wiedzieć ile mniej więcej osób gra aktywnie i dostosować global do realnych możliwości.

9. niebo016

niebo016 Generał forum

Na ten event mogę przehulać tak do 50-60 SP8), trochę pomutuję, trochę wyhoduję :pi już wystawiłam dodatkowe psy, krowy gęsi i ryby i zobaczymy co mi wyjdzie. Przynajmniej nie trzeba nic wysiewać:p.

Nutka, gretag oraz tosia lubią to.
  10. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

A i zarobek dobry, jak to pisał Norbi;)

niebo016 i tosia lubią to.
  11. rafal451

rafal451 Czeladnik forum

Fakt, nie wziąłem pod uwagę ewentualnych braków na targu aczkolwiek podczas BB raczej nam to nie grozi :)

12. PitchforkOfDoom

PitchforkOfDoom Wielki mistrz forum

ojtam, ojtam za godną opłatą;) magazynierzy chętnie uzupełnią rynek xDxDxD, ale kto dobrze liczy ten rozkmini najlepsze zwierzaczki do zakończenia części indywidualnej, miejmy nadzieję, że te 40 tys na wszystkich serverach się znajdzie:)

13. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Sekme, nawet trudno sobie wyobrazić, jaki byłby Twój wywód gdybyś miała czas:)xD
    zacytuję zdanie z tego co napisałaś:

Nie mamy prawa potępiać i w jakikolwiek sposób oceniać decyzji żadnego gracza.

a przecież wszystko co napisałaś, jest oceną i niestety w dużej mierze potępieniem decyzji graczy.
    Rozumiem polemikę z konkretnym graczem ale takie uogólnianie i zachowanie mentorskiego tonu, akurat do mnie nie przemawia.

Po ilości lajków jakie otrzymałaś wiem, że naraziłam się wielu graczom ale aż mnie "rusza", jeżeli czytam coś, z czym się nie zgadzam.

14. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

Dzięki Norbi
    p.s.
    Krów trzeba 318:)

Globlanie tyle potrzeba:)
    Krowy - 12 698 413 szt.
    Psy - 5 333 334 szt.
    Gęsi - 53 333 334 szt.
    Ryby - 7 692 308 szt.

15. tosia

tosia Nadzorca forum

to początkujący, którzy chcą zrobić event i czytają zgadulę to powinni spokojnie wyhodować odpowiednią ilość (jakiś czas temu) i nadwyżkę sprzedać zarabiając:) choć pewno nie jeden początkujący ma więcej zwierza i SG niż ja:cry::cry::cry:

16. abask

abask Fanatyk forum

Uuuu.... A ja mam aż 29 żab w stodole, Wystarczy na event?
    :)

17. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Nie będzie mieć szarego pnącza, bo nie powącha nawet tej gałęzi, a wynika to z tego : Uzyskanie nagród za część globalną będzie uzależnione od wykonanych zadań indywidualnych. Na przykład, jeśli wszystkim Graczom uda się spełnić wymagania zadania globalnego, ale Użytkownik ukończy jedynie 3 zadania, nie otrzyma on rzędu Cudownego pnącza.
    I to akurat mnie się podoba.
    Event też, bo siać nie trzeba, a i trochę przy weekendzie pomiksuję.

18. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Wystarczy , bo akurat one nie są potrzebne .

19. abask

abask Fanatyk forum

A to nie jest event z żabkami?
    AAaa... Gęsi też nie mam hehe ;)))

20. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Może i wejdą Haniu, ale po tuningu :p

dostawiłam gąsek;)