Opinie Sportowe lato 2016

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Salsa, 11 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. PitchforkOfDoom

PitchforkOfDoom Wielki mistrz forum

no bo jak był licznik, to za bardzo byłoby widoczne majstrowanie przy wyniku, a tak to nie bardzo8)

2. crack987

crack987 Czeladnik forum

popieram awewa55 przecież tych zwierząt na obiad nie potrzebujemy zawsze można je dochodować

3. grakula16

grakula16 Chodząca legenda forum

a zakładając, że jest kilkaset tysięcy graczy:p to trzeba się spieszyć z wrzucaniem, bo może się okazać, że się nie zdąży wykonać wszystkich zadan i mimo ukończenia globala pnącze nam przejdzie koło nosa;):pxD
    event fajny

4. gadek

gadek Fanatyk forum

No i że niby kto zrobi tego globala,przecież nawet tylu graczy nie ma-.-
    Przesadzili z tymi ilościami:(

5. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Najważniejsze,że bez roślinek :D

6. pdobrzynska

pdobrzynska Komandor forum

Cześć Ewunia.
    Masz rację - nikt nie zbiednieje od dorzucenia coś tam do globala.
    Mierzi mnie jednak ciągłe narzekanie na każdy event i nagrody do zdobycia. Przecież nikt nikogo za uszy nie ciągnie i nie nakazuje grać. Jeżeli ktoś nie ma ochoty lub zasobów, to niech przemilczy raczej i nie zniechęca innych graczy do robienia eventów i to wszystkich po kolei.
    Takie jest moje zdanie i go nie zmienię.
    Jeżeli zaś chodzi o itemy i ciągłe narzekania na nie, to niech każda "maruda" pomyśli trochę głębiej, bo itemy idą na pnącze, a nagrody z pnącza są całkiem, całkiem. I w tym kontekście należy je rozpatrywać.

7. Waldeemar

Waldeemar Okazjonalny autor

Jeśli 40k graczy zrobi same indywidualne wpłaty to wystarczą one na globalne nagrody. Przy reklamowanych 54 milionach założonych kont będziemy wiedzieć jak to się ma do ilości aktywnych, bo indywidualne wpłaty raczej są w zasięgu każdej w miarę aktywnej osoby, nawet bez specjalnej spinki.

8. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

A możesz tak trochę porozwijać temat...?
    Kocham spiskowe teorie dziejów 8):inlove:

9. crack987

crack987 Czeladnik forum

nie ma roślinek więc na dobrą sprawę można postawić trochę zagród z potrzebnymi do ewentu zwierzętami

10. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Event robię jak każdy inny, do globala też wrzucę. Nagrody fajne, dadzą radość chwilową w momencie zdobycia i później na pnączu. Pozdrawiam i miłego :):music:

11. dziubekjack

dziubekjack Mieszkaniec forum

ja szybciutko podliczyłam i aby zrobić evencik zwykłymi zwierzakami potrzeba: krowa-318, gęś-1334, pies-134, ryba-193. Jeżeli o mnie chodzi to tylko gęsi nie mam w wystarczającej ilości, ale dodam kolorową i będzie git.

12. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

Ponieważ zacząłem jako pierwszy "marudzić" to zdanie wyjaśnienia. Nie napisałem nigdzie, że nie będę robił, czy nie wrzucę do globala bo poprzednio przy mniejszych zasobach też wrzucałem. Wyraziłem tylko własną opinię co do wartości itemów (dla mnie bo zbieram ogrody dwa razy dziennie). Wielu będzie patrzeć właśnie w ten sposób. I to byłoby na tyle.

13. grakula16

tym razem brak podstaw do spiskowych teorii
    Suma wpłat do części globalnej będzie widoczna po przejściu do planszy z wpłatą.

14. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Tutaj,to suma wpłat własnych będzie ...

15. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Witam :) ewencik robię , zwierzaki w stodole , do globala też trzeba dorzucić byśmy zdobyli pnącze . :)
    Ale czy nam się uda ;).

16. grakula16

Chyba masz rację...:sleepy:

17. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Czy na spoko każdy może oddać towar za ok. 2 mln, to nie bardzo mogę się zgodzić. Wartość zwierząt w stodole jest bardzo niska i jaką ilość trzeba oddać, żeby uzbierać 2 mln ?
    Na pewno dorzucę sporo ale o takiej wartości nawet nie myślę. Wyciągnęli już od nas dużo kolorowych zwierząt przy wprowadzeniu manufaktury i menażerii.
    Galaretka i perfumy z pnącza co 5 dni, to też nie taki rarytas, a PD w moim przypadku to 7.760 na dobę. Średnie to pnącze.

18. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Chyba mam ;) Globalny na głównej planszy,po lewej stronie.:)

19. pdobrzynska

pdobrzynska Komandor forum

Popatrz trochę inaczej na itemy, bo w ten sposób (patrząc tylko na poszczególne wartości itemów), to "zagonisz" się w kozi róg. Przecież nie ma aż tyle powierzchnie, żeby ustawić wszystkie zdobyte itemy.
    Co do zbierania 2x dziennie, to też tak zbieram i mam po ok. 1 mln PD i TPD oraz z pnącza ok. 0,5 mln PD i TPD.
    Jestem bardzo zadowolony, że istnieje pnącze, bo "psim swędem" mam po ok. 0,5 mln codziennie dopisywane do konta. I patrzę pod tym względem zawsze na możliwość zdobycia następnego rzędu na pnączu.

bacowa - ale ta ilość będzie Ci się powiększała w miarę postępu poziomów.
    Niemniej jednak będziesz miała te ponad 7 tysi codziennie.;)xDxD

20. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Jeden więcej, inny mniej - co kto może, po prostu.
    Tzn tak by było w normalnej grze z normalną społecznością graczy.
    Tutaj to nie wiem

Ale coś innego mnie zainteresowało, to zaznaczone w cytacie.
    Poprawcie mnie, jeśli się mylę - chyba do postawienia magazynów w wersji podstawowej potrzebne były tylko gwiazdki/banany, nie mutanty...?
    Mutanty to tylko do tych misji na rozbudowę, póki co kompletnie bezsensownych z uwagi na niedobory wiertarek.
    Więc uważam, że nikt niczego od nikogo nie wyciągał, ludzie sami wrzucali rozmaitości tak na zapas.