Opinie Sportowe lato 2016

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Salsa, 11 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. gadek

gadek Fanatyk forum

Resztę dostaniemy jak minie czas eventu.

tosia, Renia1920 oraz zonaania2122 lubią to.
  2. danusia1502

danusia1502 Okazjonalny autor

A ja mam pytanie do Szanownych Twórców gry.

Dlaczego ja muszę czekać do końca eventu, żeby aktywować pnącze ??
    Skoro zadanie globalne zostało zakończone, a ja skończyłam zadanie indywidualne, to powinnam móc postawić itemy na pnączu i już odliczać czas do zbioru. A tak mam za karę czekać 6 dni ?? że zrobiłam event od ręki ??
    Zakończenie zadania globalnego powinno automatycznie odblokować możliwość aktywacji pnącza.

3. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

Global poszedł jak bułka z masłem:) Brawo WY, Brawo JA:D

4. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Hmm tak się zastanawiam zrobiłam zadania indywidualne i wiem,że global jest zrobiony,ale postanowiłam coś dorzucić i dziwo przyjęło i jeszcze wyskakuje mi tabliczka- postęp (jako równowartość) 501 nie rozumiem tego czy mam jeszcze dorzucać,może ktoś wie?

tosia i Kasialka lubią to.
  5. visa77

visa77 Komandor forum

Ja też utknęłam na gąskach :p

Klonowanie się opłaciło, bladolice wpadły do wora a po nich rybki i indywidualne zrobione xD

Brawo dla wszystkich za global :inlove:

Ostatnie edytowanie: 12 sierpnia 2016
  6. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

a ja zmykam do łóżka na zasłużony odpoczynek poeventowy:D
    dobrej nocki wszystkim:D

tosia, Renia1920 oraz visa77 lubią to.
  7. gadek

gadek Fanatyk forum

Ale skrypt będzie jeden,wiec dajmy szanse innym też na zrobienie zadania;)
    Zadanie pozostaje otwarte, mimo że nie ma potrzeby oddawania już.

8. Sekme

Sekme Generał forum

Dobry wieczór :)

Serdecznie gratuluję wszystkim, co już skończyli event & globala! :)
    Trzymam też kciuki za tych, co jeszcze zbierają zwierzaki - nie śpieszcie się i nie panikujcie, czasu jest po kokardki, spokojnie zdążycie.

Tak się złożyło, że nie udało mi się zalogować do gry wcześniej, więc niestety, ale na krzywy ryj dostanę pnącze i inne nagrody globalne. Mam nadzieję, że mi to wybaczycie 8)

Udanego weekendu i zasłużonego odpoczynku! :)

9. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Ja Ci na pewno wybaczę, bo u mnie jest tak samo - zanim skończyłem część indywidualną (przed 2 w nocy), to global już się skończył8) Nawet się porządnie nie zdążyłem rozkręcić z zarabianiem:(

tosia lubi to.
  10. danusia1502

danusia1502 Okazjonalny autor

Sądzę, że nie ma sensu sobie coś wyrzucać. Gracze chcieli to oddawali. Nikt nikogo nie zmuszał. Ja oddałam za 20000 tys. na początku i z podziwu nie mogłam wyjść po godz. 18, że zadanie globalne jest na ukończeniu ;)
    Należy się cieszyć, że event będzie zakończony, jedyny minus, że trzeba czekać do końca z aktywacją pnącza :(

ewakrk, tosia oraz gosiagosia60 lubią to.
  11. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Cieszę się, że moje powiedzonko ze sfer okołoalkoholowych robi taką furorę xD

Ostatni meldunek z mojej farmy: nie wyczyszczono mi stodoły (poniekąd zapewne dlatego, że i tak prawie nic tam nie było).
    Zrobienie w całości indywidualnej części eventu zajęło mi 5 minut i było dość bolesne z uwagi na konieczność oglądania początkowej animacji.
    Hodowcy dopisali, więc zwierzęta kupiłam bez najmniejszego trudu.
    Niestety wydałam na to zaledwie trzy miliony SG, czyli administrator gry odziedziczy po mnie nie tylko cztery kompletnie niepotrzebne itemy ze średniej półeczki z obecnego (wyjątkowo rozczarowującego) eventu, ale też sporą paczuszkę waluty gry (i inne fanty).

Zgodnie z moimi zasadami nikogo nie oklaskuję i nikomu nie gratuluję... bo i czego.
    Nie udał się ten event autorom, a szkoda, bo to był mój ostatni.

12. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

czytam i czytam i tyle byla narzekania na global a tu chwila i koniec...
    ja dopiero poznym wieczorem moglam usiasc-oddalam co trzeba bylo, zarobiłam ponad 6 mln SG, global juz byl skonczony :p
    pasza dla zwierzat sie skonczyla, czasu nie ma, trzeba odpoczywac, wakacjowac, korzystac z pogody wiec wystawilam zagrody te do ktorych mam pasze :p
    w oazach kilka jakichs tam przeskokow bylo, jeszcze mecze jakies tam zwierzatka, kilka misji podgonilam hodowlanych, zaraz ide spac;)

tosia i Frytka2012 lubią to.
  13. Waldeusz1

Waldeusz1 Młodszy ekspert

Ufff - Poniekąd Dzięki WAM udało mi sie wreszcie skończyc misje zupną w sp-ni :)
    Brakowało mi tylko truskawkowej krowy i udało się w końcu wyklonować z różnych "pół-klonów" dostarczonych przez was na targ.
    No ...spora w tym też zasługa poniekąd i "krowiego" eventu ;)
    Lece poprawić stopkę xD

14. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Event u mnie ukończony:) I jedna, jedyna krowa oddana do eventu (global) pod pretekstem, że jakieś przeterminowane mleko dawałaxD Uczucie wyrzutów sumienia powoli znikaxD

15. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

Zawsze czytam zgadulę i tak zazwyczaj byłam ostrożna i zaopatrywałam się w średnie zapasy do wykonania eventu, a potem żałowałam, bo można było sporo zarobić. Tym razem kupiłam duuuużo zwierza i trochę klonów i niestety jestem ok. 6mln w plecy :cry: Jak tu ma się farmer dorobić jak pecha ma 8) W klonach też nie chce nic za bardzo skakać 8)
    Dawno nie narzekałam :p

tosia, elwira17 oraz gosiagosia60 lubią to.
  16. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Nie rozumiem zupełnie Waszych rozważań i ataków, że kazdy powinien dorzucać się do globala. W evencie kto nie skończył swojej części, nie dostanie też nagród za globalne zadanie, a kto zrobił indywidualne, zasilił globalne.
    Zadanie już zakończone, ale czy warto było dorzucać tak wcześnie, zanim niektórzy zdążyli zacząć? Nie dorzuciłam tym razem nic, poza zadaniem podstawowym i nadwyżkami. 40 tys aktywnych Graczy wydało mi się wyzwaniem niezbyt wymagającym. Gdyby tak było, zawsze można dorzucić pod koniec, tak jak w przypadku bobrów.
    No ale mamy olimpiadę, pobiliśmy swój rekord, nawet się zdążyłam trochę załapać w czasie.

17. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

a ja tam jestem mega zadowolona event zrobiłam razem z wami a nawet was dogoniłam - pierwszy raz
    pierwszy raz - też tak jak ja robiliście event a pnącza nie macie xD (- bo ja niejeden robiłam i nie mam pnącza ostatnio nawet po zakończeniu xD )

Dzięki temu że gęsi są do oddania w evencie a dodatkowo jest przy tym BB ludziska nie tylko je klonują ale i dają nadmiar na targ i tu uwaga kolejny pierwszy raz od wielu miesięcy ujrzały me oczęta dziką gąskę na targu aż oczy rozszerzyłam ze zdumienia o_O no oczywiście opróżniłam kieszenie i zakupiłam - jeszcze jedna i róż gąski będą :) ze szczęścia ja tam jakieś siostrzyczki też rzucam na targ
    pierwszy raz od miesięcy - mega mnie cieszy event i nawet naklejka będzie miłym wspomnieniem pomimo że zwierza wyprowadziłam w podróż bezpowrotną ze stodoły

Ja poproszę więcej pierwszych razów xD

i tylko myszy brak ;)

ale sportowcy farmerowcy jesteśmy :music:

18. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Może dlatego, ze wszyscy inni też czekają ... ? Przy globalnym zadaniu tak się dzieje i tyle, a my możemy potrenować ... cierpliwość.
    Nudno trochę, ale rynek nadal obiecujący, zwłaszcza w dziale z gąskami. Chyba ci co się zastanawiali czy warto, teraz widzą, że nie warto nie zrobić swoich zadań.

19. Natalka199

Natalka199 Młodszy ekspert

Event zakończony wczoraj po 5 minutach na grze , dla mnie jest rewalka mało czasu straconego, mogę dalej hodować co chcę i już 16 baniek wpadło ze zwykłego zwierza a to jeszcze nie koniec zarobku:D:D:D

tosia lubi to.
  20. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Witam sobotnie duszki;),
    fajnie nam poszlo,:D, teraz czekanie na pnacze, hmm, juz lzej, jak czekac na wypadajkixD,
    robimy postepy, i to sie liczy, ;), na targu juz lzej, mozna nawet kupic kolorki taniej, jest okazja:),
    poczekamy teraz na pnacze, mam nadzieje, ze dostaniemy itemy do pnacza;),
    powodzenia tym, ktorzy jeszcze walcza z ewentem, mam na mysli nowych graczy;)
    milego dzionka;)

visa77 i tosia lubią to.