Opinie Sportowe lato 2016

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Salsa, 11 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. gadek

gadek Fanatyk forum

A swoje zadonko skończyłaś:music:
    bo ptaszor jest

2. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

U mnie też nie było , ale się przelogowałam i jest .

3. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Rany..co chwilę to trzeba robić w tej grze ostatnio..

4. xBabciaEwa

Niestety tak , zacina , muli i wyrzuca z gry . Ale ja mam dużo cierpliwości , więc spokojnie to przyjmuję .
    Ten ewent jest super , taka kasa wpływa , że w szoku jestem , bardzo mi się podoba .

5. juliuszka

juliuszka Generał forum

Dzieńdoberek !

Jeżeli się nie zdążyło dorzucić do globala, to co wtedy ?

zonaania2122, gretag oraz tosia lubią to.
  6. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Robisz tylko indywidualne zadania, nie wrzucając nic już do globala ;)

7. juliuszka

juliuszka Generał forum

A nagrody z globala ?

zonaania2122, gretag oraz tosia lubią to.
  8. gadek

gadek Fanatyk forum

A nic,bo robiąc swoją część też dorzucasz:)
    Nagrody dostaniesz jak swoje zrobisz całe.

9. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Dopisze się, jak u każdego po zakończeniu eventu ;)

ross2, tosia oraz juliuszka lubią to.
  10. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Kurka blacha:mad: Husky i 4 elkhundy a pnącze już jest:mad: Będą wyrzuty sumienia jak nic:pxD Dobrze, że pieski indywidualne nie ukończone;)

^ateba^ i tosia lubią to.
  11. tosia

tosia Nadzorca forum

ja tam nie wiem czy jestem zadowolona, gęsi się uwzięły i guzik wychodzi-.--.-zarobku żadnego, bo już targ zwierzem zalany-.--.-ehhh, to se ponarzekałam:D:D

gratuluje wszystkim, którzy brali udział albo mają dopiero zamiar:)global osiągnięty szybciej niż mrugnięcie :p

12. xBabciaEwa

A u mnie gąski schodzą , jak ciepłe bułeczki . do ewentu oddałam trochę kolorowych , a nadwyżkę zwykłych sprzedaję ,
    interes jak złoto ha

13. Nutka

Nutka Komandor forum

Szok o_Oo_Oo_OxDxDxDxD
    Nie zdążyłam nawet się dołożyć do globala jednym zwierzakiem :D (nie licząc zrobionego indywidualnego ). Pomyślałam, że to pomyłka i przyleciałam poczytać co jest z tym globalnym :eek:xD.
    Ale miła niespodzianka :inlove::D:D:D. tego się nikt nie spodziewał :p.
    Gratuluję farmerzy :music::music::music:

14. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

-andreas3005-, bardzo proszę o dostosowanie wypowiedzi do ogólnie przyjętych zasad i Regulaminu. Post usunęłam.

15. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

pieknie nam poszlo,na razie pnacze szare,szkoda ze nie dopisuja nagrod bo by sie juz odpalilo,a tak to czekamy ;):)

16. xBabciaEwa

Trzeba dać szansę wszystkim na ukończenie indywidualnego .

17. tosia

tosia Nadzorca forum

ohh, Ewcia ja to na gąskach utknęłam:cry::cry::cry:nie mogę ich sprzedać:cry::cry::cry:kolorki słabiutkie:cry::cry::cry:no nic czekam dalej na gąski:)

18. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Event został przez BP okreslony jako "średni" w skali trudności :eek:o_OxD To w takim razie jaki jest "łatwy"? Taki,który polega tylko na zalogowaniu się do gry?

19. xBabciaEwa

A ja miałam super przeskoki zaraz po 18 i dlatego mogłam skończyć ewent i zwykłe dać na handel .
    Teraz nawet nie próbuję , bo mi sp szkoda . Trzymam kciuki , aby coś jednak wyszło fajnego ., jeśli jeszcze kolorujesz .

20. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Wow, wracam z pracy, wchodzę na farmę, idę zrobić zadania eventowe, a patrzę tam już global zrobiony, no nieźle, Brawo WY;)