Opinie Sportowe lato 2016

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Salsa, 11 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

ale dostałas przeca swoje indywidualne nagrody,reszta jest za zrobienie globalu:)))))

tosia, ross2, gadek i dalsza osoba lubią to.
  2. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

event dopiero się zaczął jeszcze 141 godzin:) indywidualne są a globalne za jakieś 142 h :)

no gdzie wam tak spieszno poczekajcie na mnie xD

3. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

I przy okazji na mniexD Ja dopiero na etapie krów jestemxD

4. gadek

gadek Fanatyk forum

Ja czekam na CiebiexD
    Gęsi mam za mało,bo walizki produkują;) czekam na 18-tą:)

5. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

Dzień dobry
    Takie eventy to ja lubię:inlove::inlove: 5 minut i po sprawie. Nie przepadam natomiast za globalem, poprzedni, bobrowy był bardzo nieprzyjemny i w grze i na forum. Nie chciałabym powtórki-.- Póki co część obowiązkową zrobiłam podstawowymi zwierzakami (za wyjątkiem gęsi), zarobiłam ponad 3 miliony, a do globala jeszcze nic nie dorzuciłam. Czasu jest dużo, pasek posuwa się szybko, jeśli stanie w miejscu, to zacznę wrzucać:p
    A co do kłótni na forum, to oczywiście nikogo nie potępiam, ani nie pochwalam. Każdy niech robi to, na co pozwala mu klauzula sumienia albo portfela;):p

[​IMG] xDxD

6. Waldeemar

Waldeemar Okazjonalny autor

U mnie oczywiście także część indywidualna zakończona.
    Gęsi ze względu na niską wartość w stodole są dla wszystkich w tym evencie największym problemem, można było się tego spodziewać. Przykładowo na moim targu w gęsiach z hodowli wszędzie szaro, a rynek podstawowych gęsi wygląda często tak:

Powoli już mi się te gęsi kończą, ale ostro pracuję nad zwiększeniem kapitału na przyszłe inwestycje. Aż musiałem uruchomić na drzewie runę na zwiększenie maksymalnej ceny na targ, bo bez niej byłyby spore straty. :D

Nutka, tosia, ross2 i dalsza osoba lubią to.
  7. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Lepiej nie , bo ja muszę do 18 poczekać , kurcze za mało gęsi mam i w domkach siedzą , może starczy żeby wrzucić .

8. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Dopóki Chińczycy nie wpadną na pomysł publikowania list wpłat,jak to maja w zwyczaju niektóre parafie/dzięks,ze tu nie ma możliwości głośnego odczytuxD:cry:/ to nie ma sie czym przejmować:pKazdy robi swoje,dla siebie i nie musi sie obawiać,ze za brak wpłat zostanie publicznie potępiony.Przy okazji,za największą darowiznę na rzecz w/w tez nie dostanie nic wyjątkowego wiec z dumy raczej nie będzie mógł ,,penc";)
    PS.Proszę wziąć pod uwagę, ze ciągle trwa okres urlopowy,choć pogoda na to nie wskazuje,i wielu aktywnych graczy odpoczywa od farmy i eventow:)
    Event robie ale dopiero staje w blokach startowych;)

Ostatnie edytowanie: 12 sierpnia 2016
  9. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Dobry ;)
    pańszczyznę odwaliłam, znaczy indywidualne zrobione, globala obserwuję i czekam na BB, troszkę zamierzam się pobawić :p

10. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

mamy juz 3 itemy w globalu ,zostalo do zdobycia tylko pnacze :):)

chyba damy rade 8)

11. mahartka

mahartka Baron forum

no i chwila przerwy na gąskach :) niestety ich za mało na razie aby wrzucić od razu.. trzeba trochę poklonować i się dorzuci :)

tosia, ^ateba^ oraz niebo016 lubią to.
  12. ^ateba^

^ateba^ Książę forum

Jeszcze troche i globalny ukonczony:):)
    A jaki ladny zarobek na targu(zadowolona jestem);)
    Teraz czekam tylko na BB ,,,

tosia lubi to.
  13. niebo016

niebo016 Generał forum

O matko:p, a ja jeszcze nie zaczęłam indywidualnych zadań:p , a globalne na ukończeniu prawie:music: ...., no i problem z gęsiami jak u większości mam....:oops:

Nutka, tosia oraz ^ateba^ lubią to.
  14. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

a ja liczę na problemy z pieskami:p Za 25 minut pieski wyjdą, a krówki jutro rano;)

tosia i ^ateba^ lubią to.
  15. gadek

gadek Fanatyk forum

No wezcie poczekajcie,też chcę mieć wrażenie,że się do zakończenia globala dołożyłam:cry:
    Jeszcze 20 minutxD

16. Waldeusz1

Waldeusz1 Młodszy ekspert

Witam zarobionych farmerów i farmerki ;)
    Pewnie Wam jeszcze psy szczekają, krowy ryczą i gęsi gęgają na farmach:D

U mnie było "po ptokach" już 14:15 ... lukam tylko co jakiś czas na pasek globala ;)
    Do zbiorówki 'filantropijnie' oddałem towaru za ~2 mln SG (w przeliczeniu do cen targowych)
    Nie kciało mi się sumować ile to punktów. Tak więc, wkład własny już oddany,
    a i chętnie bym gałązkę odpalił na pnączu, no ale cóż - trzeba poczekać na maruderów - z tego co widzę nie jest tak źle 8)

17. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

coś mi się zdaje że to będzie najszybszy global w historii :)

a wielkie bum będzie wraz ze startem Baby boom :)

gąski w oazach czekają :)

18. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

u mnie też , dobrze, że nie jestem sama , kurcze , bo aż głupio .

19. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

No wiecie co>:( Właściwie zrobiliście global beze mnieo_O To niekoleżeńskie-.-

Ja tymczasem czekam z gęśmi na BB - bo mizeria z nimi. Myślę, że wielu farmerów przyblokowało na gęsiach. Jak dorzucą + ryby będzie po zabawie:) A gdzie emocje ja pytam?

20. Waldeusz1

Waldeusz1 Młodszy ekspert

Tiaaa .... następnym razem BP zapewne dokręci śrubkę 8):p gdyż uznają że było za łatwo, za szybko
    za mało SP sprzedali, i gracze cóś słabo psioczyli - ale co najważniejsze słabo trzosikami potrząsnęli xD