Opinie Sportowe lato 2016

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Salsa, 11 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. tosia

tosia Nadzorca forum

ja czekam na gąski:)dostawiłam zagród:)idę obiad robić:p

visa77, ross2 oraz Dorota1020 lubią to.
  2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Nastawiłem pieski na BB i liczę na równowartość 60 000 SG u pieskówxD

3. rzabaa9

rzabaa9 Analityk forum

Witam!
    Evencik zaczęłam z opóźnieniem :p :D ale udało mi się go skończyć, hehe ;):) część indywidualna zrobiona, trochę do globala też dorzuciłam :)

4. PitchforkOfDoom

PitchforkOfDoom Wielki mistrz forum

event zrobiony:D, pasek postępu globalnego zadania ładnie się ruszył:D, dobrze jest:D

tosia i ross2 lubią to.
  5. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Hm, tylko, żeby przed 18.00 nie było po evencie.

6. kolobrzeg

kolobrzeg Analityk forum

to indywidualne trzeba zrobić przed zakończeniem globalnego?

gadek lubi to.
  7. PitchforkOfDoom

oj tam, oj tam;), jak globalne zostanie zrobione dużo przed czasem to przynajmniej nie będzie marudzenia, kto wrzucił, a kto nie:)

8. marmlada

marmlada Fanatyk forum

dzień dobry
    i u mnie tak:
    teraz poczekam na dalszy rozwój wypadków ;)

powodzenia wszystkim :)

9. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

No tak, tylko pomyśl o tych, którzy zaczną event po 18.00.
    Tak napisali :Uzyskanie nagród za część globalną będzie uzależnione od wykonanych zadań indywidualnych. Na przykład, jeśli wszystkim Graczom uda się spełnić wymagania zadania globalnego, ale Użytkownik ukończy jedynie 3 zadania, nie otrzyma on rzędu Cudownego pnącza.

10. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Kurczaczki już skończyłam, a tak sobie chciałam pomiksować. No nic ..., może wrzucą coś o BB.
    Z paska postępu wynika , że w ramach globala mamy na razie item "bobry nie potrafią skakać" choć powinien on mieć nazwę " bobry trafiają do kosza z 50 % skutecznością".

ross2 i tosia lubią to.
  11. kolobrzeg

kolobrzeg Analityk forum

Czytałam, ale byłam pewna, że czas, kiedy zrobię indywidualne nie gra roli - ważne, żebym zrobiła. Jednak dla pewności nie czekam już na zwykłe gęsi, tylko wrzuciłam, co miałam.

Ostatnie edytowanie: 12 sierpnia 2016
    ross2, gadek, tosia i dalsza osoba lubią to.
  12. PitchforkOfDoom

i tak muszą zrobic indywidualne, aby dostac nagrody z globalnego zadania.8) poza tym wolałabym, aby jednak zakończył się trochę później. Chcę jeszcze co nieco sprzedac;)
    poza tym event się nie skończy, tylko globalne zadanie będzie wykonane, a event będzie trwał8)

13. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

indywidualny zrobiony

do wspólnego wora też coś dorzuciłam

szybko idzie xD

będzie dobrze coś czuje :D

14. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

witam :):)

indywidualny event to juz historia :):),szybko i bezbolesnie :p,do wspolnego wora wrzucilam i po 18 jeszcze cosik dorzuce :):),mam nadzieje ze wspolnymi siłami zdobedziemy pnacze i itemy :D

15. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

Ja wierzę ze zdobędziemy,kreska idzie w góre ,a ludki jeszcze pracują i nie robili eventu:))))

16. dziubekjack

dziubekjack Mieszkaniec forum

ja zrobiłam krówki i pieski i czekam na start BB coby zebrać gąski z oazy i zakończyć część indywidualną. rybki już czekają w komplecie w stodole. miło popatrzeć, że półmetek globala za nami.

ross2, gosiagosia60 oraz tosia lubią to.
  17. Katon33

Katon33 Zaawansowany

Indywidualny poszedł błyskawicznie, sporo różnych piesków wrzuciłam do wspólnego wora i może jeszcze dorzucę, ale patrzę, że pasek pnie się w górę i pewnie jutro będzie koniec. Sporo ludzi z eventem czeka na BB.
    Fajny event, pnącze całkiem przyzwoite :)

ross2 i tosia lubią to.
  18. ewakrk

ewakrk Czeladnik forum

a czy masz itemy i pnacze?
    bo ja tez zrobilam i nic nie mam
    to szkoda wogole zachodu ja powinam dostac swoje a global to global wkurzylam sie i tyle

19. wodnik54

wodnik54 Chodząca legenda forum

jest dobrze, na pasku globalu już 2 itemy zaliczone :)

20. gadek

gadek Fanatyk forum

Jest jeszcze takie zdanie w FAQ
    UWAGA! Nagrody za zrealizowane zadania z części globalnej zostaną dopisane do kont graczy po zakończeniu eventu.

Co oznacza,że kazdy ma czas zrobić indywidualne zadanie do końca trwania eventu:)

Ale swoje nagrody masz,czekamy na globalne

Ostatnie edytowanie: 12 sierpnia 2016