Opinie Sportowe lato 2016

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Salsa, 11 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Krowy zrobione - oddany rudzielec i czekam na 98 krówek;) Wolę zarobić niż wydać:)

tosia lubi to.
  2. MaraAcoma

MaraAcoma Fanatyk forum

Indywidualne zrobiłam , do globala się dorzuciłam . Mało , bo mało , ale zawsze coś , później pewnie też coś dorzucę .
    Jeśli ktoś będzie chciał też tak zrobi - nic mi do zasobów innych graczy - to tylko gra . Miłego dnia życzę :)

3. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Indywidualny zrobiony:) , dołożyłam co nieco do globala , ale nie widzę paska postępu :wuerg:?

Dorota1020, Megan oraz tosia lubią to.
  4. Megan

Megan Komandor forum

Indywidualny zrobiony prawie samymi zwykłymi zwierzakami, tylko dwie gąski kanadyjskie wrzuciłam, bo szkoda mi zwykłych, sporo jeszcze ich zostało, więc pewnie pójdą na targ:)

Dorota1020, gosiagosia60 oraz tosia lubią to.
  5. wodnik54

wodnik54 Chodząca legenda forum

po lewej stronie, nad Twoim herbem :)

6. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

Indywidualna część eventu zrobiona. Reszta po BB, ciekawe, kiedy pokaże się zielony pasek postępu globala ?
    Pozdrawiam wszystkich sportowców, tych na kanapach też :)

Dorota1020, tosia oraz bari06 lubią to.
  7. PiraSolo

PiraSolo Młodszy ekspert

Pierwsza część z głowy czyli zrobiona :)a dalej zależy od mojego widzi mi się czyli jaki jest postęp w pasku globalnym ;)

8. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Dzięki , jest na razie pusty i dlatego nie zauważyłam xD.

Dorota1020 i tosia lubią to.
  9. ewakrk

ewakrk Czeladnik forum

czegos albo nie doczytalam albo cos jest nie tak zadanie indywidualne zrobione a itemow i pnacza barak nie mowiac o nagrodach prosze mnie oświecić !

10. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Jak zrobimy global, będą nagrody;)

Dorota1020 lubi to.
  11. wodnik54

wodnik54 Chodząca legenda forum

w indywidualnym zdobywamy te nagrody, które są w skrzynkach przy poszczególnych zwierzakach :)

12. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

u mnie pieski pilnują krów by nie uciekły na gąski muszę poczekać albo je gdzieś złapać ;)

pasek globala delikatnie na początku jest zielony

13. Dorota1020

Dorota1020 Analityk forum

Krówki i pieski zrobione, ale na gąski muszę poczekać do BB.

tosia lubi to.
  14. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Podstawa zrobiona 8)

15. ross2

ross2 Komandor forum

Zrobione z nadwyzka i czesc :Dczekam na pnacze i nagrody :inlove:

16. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

17. jakleci.anita12.

jakleci.anita12. Czeladnik forum

Moje też zrobione...do globalnego wrzuciłam na razie za 52 tys.600....ale zielonego paska postępu jeszcze nie widać....ani ciut,ciut :)

tosia i ross2 lubią to.
  18. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Ponieważ na razie oklasków nie słychać, to ja tylko tak szybko przedstawiam pasek postępu na mojej farmie:

Gdyby nie fascynująca animacja na starcie planszy eventowej, zrobienie części indywidualnej trwałoby znacznie krócej, niestety zajęło to aż pięć minut.
    Pozostało mi tragicznie dużo SG, co mnie ogromnie martwi.

19. Magdam.1__

Magdam.1__ Książę forum

Ewent zrobiony w kilka sekund, oddalam do globalnego sporo, miałam przygotowane szklane żaby ale się okazało, że nie można to oddałam dwa Ryszardy i jednego byka. A teraz idę na plaże. I czekam na nagrody z globala. Pnącze mam, itemy z ewentu też, w pasku, ale jak chcę je umieścić na pnączu to pokazuje , że muszę je kupić. Jakiś błąd?

Ostatnie edytowanie: 12 sierpnia 2016
    tosia lubi to.
  20. ross2

ross2 Komandor forum

Cos tu nie gra bo u mnie global juz zapelniony w pierwszej czesci -prawie ze pierwszy item zdobyty :p

Zuza u mnie wlasnie jest tak samo z postepem :D
    natomiast wystartowac z eventem to byl koszmar i to na obu kontach :mad: